1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. διΑΣΦΑΛΙΣΕ το αύριο για σένα και τους συνεργάτες σου μέσω των...

διΑΣΦΑΛΙΣΕ το αύριο για σένα και τους συνεργάτες σου μέσω των ευκαιριών επιχορήγησης!

διΑΣΦΑΛΙΣΕ το αύριο για σένα και τους συνεργάτες σου μέσω των ευκαιριών επιχορήγησης!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Συμβουλευτικός/εκπαιδευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting ιδρύθηκε το 2009 με κύριο μέλημα και σκοπό, την συνεχή και αξιόπιστη ενημέρωση και υποστήριξη ατόμων, επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών όσον αφορά την αποτελεσματική άντληση κονδυλίων από την Ε.Ε. και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Eurosuccess Consulting αναδεικνύεται ως ένας στρατηγικός εταίρος, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που προωθούν την βιωσιμότητα και την καινοτομία σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας και της οικονομίας. Είναι κορυφαίος σύμμαχος για όσους επιζητούν αποτελεσματική άντληση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Μέσω των υπηρεσιών της Eurosuccess Consulting, ο ασφαλιστικός κλάδος δύναται να εκμεταλλευτεί διάφορα σχέδια και ευκαιρίες επιχορηγήσεων, όπως:

  • Επιχορηγήσεις για υφιστάμενες ή/και νέες  επιχειρήσεις
    • Επιχορηγήσεις οι οποίες αφορούν την δημιουργία, οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων (νέων και υφιστάμενων), ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριοποίησης.
    • Συνήθεις επενδύσεις αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμό/μηχανήματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψηφιακή αναβάθμιση, δαπάνες προώθησης και διαφήμισης κ.α.
  • Επιχορηγήσεις στην πρόσληψη προσωπικού
    • Σχέδια τα οποία προσφέρουν την ευχέρεια στους εργοδότες, να προσλάβουν και αναπτύξουν νέο προσωπικό, με επιχορήγηση.
    • Αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες ατόμων όπως: νέοι απόφοιτοι, άτομα τα οποία ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μακροχρόνιοι άνεργοι κ.α.
  • Ευκαιρίες Εκπαίδευσης

Καθώς η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων εξαρτάται κυρίως από το προσωπικό, η στρατηγική μας εστιάζεται στην κατανόηση των αναγκών τους και την παροχή προσαρμοσμένων λύσεων για την ανάπτυξη και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, διευκολύνοντας την επίτευξη των στόχων τους σε μια αλληλένδετη και απαιτητική αγορά εργασίας.

Ως πιστοποιημένος εκπαιδευτικός οργανισμός, δομή και εκπαιδευτές από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), η Eurosuccess Consulting, οργανώνει και υλοποιεί μία σειρά καινοτόμων και επιχορηγημένων σεμιναρίων προς επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων: διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων, αποτελεσματική ηγεσία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, ανάπτυξη και διαχείριση κοινωνικών δικτύων, κ.α.

Με βάση την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της εκπαίδευσης, η Eurosuccess Consulting είναι σε θέση να καθοδηγήσει και αναπτύξει το ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων, με βάση τις εκάστοτε ανάγκες και προοπτικές, πάντοτε επιχορηγημένα και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Σημείωση: Η εκάστοτε ευκαιρία εκ των πιο πάνω κατηγοριών, προκηρύσσεται σε συγκεκριμένες περιόδους, με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, ποσοστό/ποσό επιχορήγησης και κριτήρια επιλεξιμότητας και συμμετοχής.

Η σωστή προσέγγιση προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της Eurosuccess Consulting, είναι κεντρικό μέρος της φιλοσοφίας του Οργανισμού. Ενισχύουμε τις σχέσεις μας βασιζόμενοι στην επικοινωνία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις εκάστοτε ανάγκες. Το ευρύ μας δίκτυο στην Ευρώπη μας επιτρέπει να αντλούμε καινοτόμες ιδέες και να εφαρμόζουμε προοδευτικές λύσεις, τόσο εσωτερικά όσο και στους συνεργάτες μας μέσω των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Το συγκριτικό πλεονέκτημά του Οργανισμού, απορρέει από πολλούς πυλώνες επιτυχίας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών μας αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας μας, ενώ η μακροχρόνια εμπειρία και η τεχνογνωσία μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις.

Επικοινωνήστε σήμερα με τα στελέχη της Eurosuccess Consulting και αξιοποιήστε όλα τα πιο πάνω κονδύλια και ευκαιρίες, σήμερα, για εσάς, τους πελάτες και συνεργάτες σας! Για να ενημερωθείτε εκτενέστερα όσο αφορά τις εν λόγω ευκαιρίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού: www.eurosc.eu ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 22420110 και μέσω email: info@eurosc.eu

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.