1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γνωρίστε τους ομιλητές του BLIS 2024

Γνωρίστε τους ομιλητές του BLIS 2024

Γνωρίστε τους ομιλητές του BLIS 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με το BLIS να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο σκεφτήκαμε να προθερμάνουμε το ασφαλιστικό μας κοινό για το event που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στη χώρα μας με ένα άρθρο που παρουσιάζει σύντομα όλους τους ομιλητές του φετινού φαντασμαγορικού ορόσημου στην αγορά της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Κύπρου.

Το event θα έχει διάρκεια 3 ημέρες και όπως θα δείτε οι ομιλητές είναι έτοιμοι να αφήσουν άφωνη την ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου! Σε αυτό το άρθρο τους παρουσιάζουμε με αλφαβητική σειρά!

Aamir Chalisa, MBA, LUTCF

Ως Γενικός Διευθυντής του υποκαταστήματος Oak Brook, IL της Futurity First Insurance Group (FFIG), ο Aamir ηγείται μιας ομάδας 50 πρακτόρων και το branch του ήταν κορυφαίο για την FFIG το 2022. Επί του παρόντος είναι πρόεδρος του International Advisory Council της GAMA Global, αξιοποιώντας την 33ετή εμπειρία του στον κλάδο των ασφαλίσεων και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Γνωστός για το επιτυχημένο ιστορικό του στην προώθηση της διαφορετικότητας στην εταιρική Αμερική, ο Aamir φέρνει πλούσια τεχνογνωσία για να μοιραστεί με το κοινό του #BLISExperience.

Abraham Zaarour, A wealth management business owner

Ο Abraham έχει πάνω από 31 χρόνια εμπειρίας σε επιχειρήσεις, πωλήσεις και διοίκηση στις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εργάστηκε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην Καλιφόρνια πριν μετακομίσει στα ΗΑΕ. Στο Ντουμπάι, κατείχε ρόλους στην Standard Chartered Bank και την MFC πριν ιδρύσει τη δική του επιχείρηση διαχείρισης πλούτου. Σήμερα, παρέχει εκπαίδευση σε θέματα πωλήσεων, διαχείρισης και τεχνικών δεξιοτήτων.

Amber Forte, #1 γυναίκα wingsuiter στον κόσμο

Η Amber, αθλήτρια wingsuit από το Devon του Ηνωμένου Βασιλείου, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για την ταχύτερη γυναίκα σε wingsuit. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό της το 2019, έκανε μια αξιοσημείωτη επιστροφή στο άθλημά της, εμπνέοντας πλέον άλλους με την ιστορία της ανθεκτικότητάς της.

Asvin Chauhan, Master of Ceremony (MC)

Με 32 χρόνια εμπειρίας στην ασφάλιση ζωής, ο Asvin είναι ένας σεβαστός βετεράνος του κλάδου. Κατέχει 8 τίτλους Court of the Table και 9 τίτλους Top of the Table, γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική του επιτυχία. Ο Asvin είναι ενεργός εθελοντής του MDRT, ηγούμενος επί του παρόντος της Ομάδας Εργασίας Επιχειρηματικής Στρατηγικής και Σχεδιασμού. Είναι επίσης αφοσιωμένος υποστηρικτής του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος MDRT, αναγνωρισμένος ως Diamond Knight Status και Inner Circle Member. Ο Asvin είναι πιστοποιημένος χρηματοοικονομικός σύμβουλος επιπέδου 4 και Master Practitioner του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), μοιράζεται τις γνώσεις του ως ομιλητής σε εκδηλώσεις της MDRT για να εμπνεύσει τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους σε όλο τον κόσμο.

Brian Heckert, 34 χρόνια μέλος της MDRT, 22 χρόνια μέλος του Court of the Table και 15 χρόνια μέλος του Top of the Table.

Ο Brian, CLU, ChFC, AIF®, QPFC, έχει 39 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Κατείχε ηγετικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένων 5 ετών στην εκτελεστική επιτροπή του MDRT και ως πρόεδρος του MDRT το 2016. Ο Brian είναι συγγραφέας των βιβλίων «401(k)nowhow» και «A Study-Group Success Story». Προβλήθηκε στα Forbes, The Wall Street Journal, CNN Money, Business Wire και ThinkAdvisor. Παρουσίασε παγκοσμίως σε ακροατήρια έως και 15.000 ατόμων διάφορα θέματα. Υποστηρικτής της κοινότητας ως πρώην πρόεδρος της Λέσχης Lions του Νάσβιλ και του τοπικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, και υπηρέτησε στο συμβούλιο του Κοινοτικού Λυκείου του Νάσβιλ.

Eric Feng, ειδικός σε θέματα προσωπικού branding και μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Eric είναι έμπειρος εμπειρογνώμονας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με δεκαετή εμπειρία στον κλάδο, συνεργαζόμενος με 100+ ασφαλιστικές εταιρείες σε 38 χώρες. Με έδρα τη Σιγκαπούρη, ειδικεύεται στο personal branding και το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επηρεάζοντας πράκτορες και ηγέτες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Eric έκανε το ντεμπούτο του στο συνέδριο MDRT στην Ασία το 2014, καταχειροκροτούμενος και ξεκινώντας την καριέρα του. Έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το «Known Loved Respected», που χρησιμοποιείται από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. Αναγνωρισμένος ως ένας από τους δέκα εξέχοντες νέους της JCI στη Σιγκαπούρη, ο Eric είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας ομιλητής με ένα εκατομμύριο οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο ΠΣΕΑΔ στηρίζει το φετινό BLIS Experience

Farah Shammas, Λιβανέζος-Βρετανός ηγέτης στον τομέα της βιώσιμης ζωής, της πολυτελούς φιλοξενίας, της εκπαίδευσης και του βιγκανισμού.

Διευθύνουσα σύμβουλος του St Raphael Resort and Marina στην Κύπρο, επιβλέπουσα ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, συνεδριακές εγκαταστάσεις, σπα και vegan εστιατόριο. Η ακαδημαϊκή διαδρομή της Farah περιλαμβάνει πτυχίο BA (Hons) στην Κλασική Λογοτεχνία και Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο του Birmingham, μεταπτυχιακό στο Τουριστικό Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Surrey και εξειδίκευση στη Vegan Διατροφή μέσω του eCornell και του Κέντρου Διατροφικών Σπουδών T. Colin Campbell. Οι ποικίλες γνώσεις της την έχουν καταστήσει περιζήτητη ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια, όπου μοιράζεται γνώσεις σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών, τον τουρισμό και τα οφέλη του βίγκαν τρόπου ζωής.

Fred Belman, εμπειρογνώμονας επιχειρήσεων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Με περισσότερα από 28 χρόνια στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, διετέλεσε πρόεδρος της Ζώνης 12 της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών MDRT για τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και είναι 11 χρόνια ισόβιο μέλος του MDRT.

Η εκτεταμένη εμπειρία του Fred και η βαθιά κατανόηση του κλάδου τον καθιστούν τον ιδανικό συντονιστή για να ηγηθεί των διορατικών συζητήσεων στο #BLISExperience.

Jade W. Dagher, Business and income strategist, CMC certified

Φέρνοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε ΜΜΕ και οικογενειακές επιχειρήσεις για την επέκταση των πωλήσεων, την παγκοσμιοποίηση, την πλοήγηση στη διαδοχή, το franchising και τη βελτιστοποίηση των επενδύσεων και του πλούτου. Ως πιστοποιημένος σύμβουλος διοίκησης και μέλος του Ινστιτούτου CMC-GI, έχει δραστηριοποιηθεί στην περιοχή EMEA, ασχολούμενος με διάφορες εθνικότητες. Ίδρυσε την Expand Strategies το 2002, εστιάζοντας σε τραπεζικές εργασίες, μελέτες σκοπιμότητας και χρηματοοικονομικό σχεδιασμό για νεοσύστατες και μεσαίες επιχειρήσεις.

Jim Rutta, Πρόεδρος της Advisorcraft Media

Ο Jim ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των ασφαλίσεων ζωής ως επιτυχημένος πράκτορας και εκτελεστικός διευθυντής, διευθύνοντας ένα μεγάλο πρακτορείο με περισσότερους από 250 πράκτορες. Τώρα υπηρετεί ως πρόεδρος της Advisorcraft Media, μιας εταιρείας καθοδήγησης για πράκτορες ασφαλίσεων ζωής. Ο Jim είναι περιζήτητος ομιλητής, συγγραφέας και αρθρογράφος στον ασφαλιστικό κλάδο. Συμμετέχει επίσης σε προγράμματα καθοδήγησης και έχει ένα ευρύ φάσμα χόμπι και δεξιοτήτων.

Kaplan Mobray, Master of Ceremony (MC)

Ο Kaplan είναι γνωστός επιχειρηματικός ομιλητής και συγγραφέας του βιβλίου «The 10Ks of Personal Branding». Αποφοίτησε από τη Σχολή Wharton και έχει εμφανιστεί σε κορυφαία παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN, το FOX Business και η Wall Street Journal. Ο Kaplan εκφωνεί εμπνευσμένες ομιλίες στο Super Bowl και συμβουλεύει πολυεθνικές εταιρείες σε θέματα απόδοσης, branding, καινοτομίας και ποικιλομορφίας.

Khaled Younes, περιφερειακός επόπτης Face-to-Face EMEA

Ο Khaled εποπτεύει τις δραστηριότητες των πρακτορείων και των ανεξάρτητων εταιρειών στην περιοχή EMEA, εστιάζοντας στις στρατηγικές για τα face-to-face στελέχη και τις digital/AI λύσεις. Προηγουμένως, ήταν επικεφαλής της διανομής και των στρατηγικών έργων στη MetLife Egypt, προωθώντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την ασφαλιστική ευαισθητοποίηση. Ο Khaled εμπνέει επίσης τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσω του podcast του και της καθοδήγησης ηγετών ασφαλιστικών εταιρειών στην Αίγυπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το πρόγραμμα του BLIS 2024 ξεπερνά κάθε προσδοκία

Naji Haddad, Ιδρυτής του BLIS

Ένας αυτοδίδακτος ειδικός στα χρηματοοικονομικά, αφοσιωμένος στο να κάνει πραγματική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Αφού σπούδασε οικονομικά και χρηματοοικονομική διοίκηση, ο Naji ξεκίνησε στον τραπεζικό τομέα πριν στραφεί στις χρηματοοικονομικές συμβουλές. Ανέπτυξε τις δεξιότητές του μέσω της καθοδήγησης, της κατάρτισης και της παρακολούθησης παγκόσμιων εκδηλώσεων όπως το MDRT, στη συνέχεια έγινε μέλος MDRT, ομιλητής και τώρα κατέχει ηγετικούς ρόλους στον οργανισμό. Παράλληλα, ο Naji ίδρυσε την «Legacy Builders», μια εταιρεία συμβούλων που έχει ως στόχο να βοηθά τους ανθρώπους να σχεδιάζουν το μέλλον.

Πάνος Λελεδάκης, Πρωτοπόρος στον ασφαλιστικό κλάδο

Ο Πάνος είναι μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο, γνωστός για την τεχνογνωσία του στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις νέες τεχνολογίες. Έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις ως ασφαλιστικός σύμβουλος και μάνατζερ, συμπεριλαμβανομένου του μέλους του MDRT Top of the Table από το 1999. Ο Πάνος έχει αναπτύξει 2 καινοτόμες λύσεις λογισμικού που έχουν κερδίσει 11 παγκόσμια βραβεία InsurTech. Ως καταξιωμένος δημόσιος ομιλητής, είναι αναγνωρισμένος για τις ομιλίες του που δίνουν κίνητρα. Είναι κάτοχος πιστοποιήσεων από τις LUTCF, IRMA, BRMA και πρόσφατα ολοκλήρωσε πιστοποίηση στην «Τεχνητή Νοημοσύνη για Επιχειρήσεις» από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Επί του παρόντος, ο Πάνος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IFAAcademy, ενός οργανισμού που εκπαιδεύει διαχειριστές ασφαλιστικών κινδύνων παγκοσμίως.

Pauline Sawaya, Διαπιστευμένος Master Coach

Η Pauline είναι έμπειρη Business Coach, στέλεχος αυτοανάπτυξης και ειδικός νευροκωδικοποίησης με 30 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικούς οργανισμούς. Ίδρυσε την Swift Shift Coaching & Consultancy Ltd. και την Success Academy, προσφέροντας προγράμματα που αλλάζουν τη ζωή ατόμων και επιχειρήσεων. Γνωστή για την καινοτόμο προσέγγισή της, η Pauline έχει καθοδηγήσει στελέχη και ομάδες να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους μέσω μοναδικών εργαλείων και τεχνικών.

Ray Bassil, An accomplished shotgun shooter and former UNDP Youth and Gender Goodwill Ambassador

Η Ray, μια καταξιωμένη σκοπεύτρια , έχει γίνει γνωστή στον κόσμο του αθλητισμού. Είναι πρωτοπόρος ως η μόνη αραβική αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει κερδίσει πολλά μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα. Η Ray δεν είναι μόνο πρωταθλήτρια στο άθλημά της, αλλά και αφοσιωμένη υπέρμαχος κοινωνικών και περιβαλλοντικών σκοπών, ενσαρκώνοντας τις λιβανέζικες αξίες μέσα από το έργο της.

Remus Ungureanu, μέλος της ηγεσίας του MDRT

Με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στη MetLife, ο Remus έχει εξελιχθεί από πράκτορας σε Senior Expert Agency Manager, εστιάζοντας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη. Έχει ιδρύσει 4 νέα πρακτορεία και έχει καθοδηγήσει πάνω από 1.500 πράκτορες.
Το πρακτορείο του Remus είναι ένα από τα πιο βραβευμένα στη Ρουμανία, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών και χρησιμοποιώντας καινοτόμες στρατηγικές πωλήσεων. Ως μέλος της MDRT Field Leadership, ενισχύει συνεχώς το δυναμικό πωλήσεων του πρακτορείου και επεκτείνει νέα πρακτορεία.

Dr. Sanjay Tolani, Inter-Generational Planner | Financial Structure Innovator | Philanthropist | Mentor To Over 100K Professionals

Ο Dr. Tolani είναι ένας διάσημος εμπειρογνώμονας στον σχεδιασμό του πλούτου, με διδακτορικό στα χρηματοοικονομικά και πολυάριθμα προσόντα. Έχει μετασχηματίσει χρηματοοικονομικά προϊόντα και έχει συγγράψει 13 βιβλία. Ως κορυφαίος σύμβουλος σχεδιασμού περιουσίας, έχει καθοδηγήσει πάνω από 100.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως. Ο Dr. Tolani είναι ο δημιουργός του The Tolani Flow™, μιας πρωτοποριακής χρηματοοικονομικής στρατηγικής για οικογενειακά γραφεία. Υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες όπως το Pearl Foundation στην Κίνα και το MDRT Foundation στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το πρόγραμμα του BLIS 2024 ξεπερνά κάθε προσδοκία

Solomon Hicks,Διευθύνων Σύμβουλος της Hicks Global Services

Διευθύνων Σύμβουλος της Hicks Global Services, ο Solomon είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής, προπονητής καριέρας και σύμβουλος με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ασφαλειών ζωής. Το όνομά του είναι συνώνυμο της αριστείας στον κλάδο. Παρά την εκτεταμένη καριέρα του, ο Solomon δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, προσθέτοντας συνεχώς συναρπαστικά και εμπνευσμένα κεφάλαια στην ήδη αξιοσημείωτη ζωή του.

Steve Down,Διευθύνων Σύμβουλος της Financially Fit

Ο Steve είναι ένας οραματιστής ηγέτης στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, γνωστός για την ίδρυση επιχειρήσεων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Έχει συγγράψει 5 βιβλία σχετικά με τον πλούτο και τις επιχειρήσεις και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τα Financially Fit, Cause Vision και The Goat Foundation, τα οποία έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο και να αλλάξουν ζωές σε όλο τον κόσμο.

Stuart Shee, έμπειρος ομιλητής και συγγραφέας

Ο Stuart είναι έμπειρος ομιλητής, έχοντας παρουσιάσει σε περισσότερες από 60 πόλεις σε 16 χώρες διάφορα θέματα. Το χαρακτηριστικό του θέμα, που αντικατοπτρίζει τον τίτλο του βιβλίου του, είναι το «Work of Heart», το οποίο έχει παρουσιάσει στο παρελθόν ως «Hardware Vs Heartware» στην Ετήσια Συνάντηση και το Παγκόσμιο Συνέδριο της MDRT. Ένα άλλο δημοφιλές θέμα του Stuart είναι το «Gift of Empathy» (Δώρο της ενσυναίσθησης), το οποίο εστιάζει στο πώς να συνδέεστε γρήγορα με τους ανθρώπους και να ενθαρρύνετε τον ανοιχτό διάλογο. Διεξάγει επίσης εργαστήρια σχετικά με το MARKSync@ Toolkit, ένα πλαίσιο για την οικοδόμηση ενός κερδοφόρου και βιώσιμου επαγγέλματος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Tariq Khan, κλινικός καθηγητής Ηγεσίας και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο Tariq είναι περιζήτητος ομιλητής σε παγκόσμιο επίπεδο σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικής, μάρκετινγκ και ποικιλομορφίας. Με 20ετή εμπειρία σε ανώτερους ηγετικούς ρόλους σε παγκόσμιες εταιρείες Fortune, ο Tariq είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματικός ηγέτης με έδρα τη Νέα Υόρκη. Το 2010, ο Tariq ίδρυσε μια εταιρεία συμβούλων μάρκετινγκ, την Global Diversity Marketing, στη Νέα Υόρκη. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου μεγάλων μη κερδοσκοπικών οργανισμών στις ΗΠΑ. Επιπλέον, ο Tariq είναι εγκεκριμένος συγγραφέας του βιβλίου «Leadership in Changing Times», το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλά πανεπιστήμια και εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Tony Gordon, Πρόεδρος MDRT

Ο Tony είναι μια γνωστή προσωπικότητα στον τομέα των χρηματοοικονομικών, καθώς ηγείται μιας κορυφαίας βρετανικής εταιρείας για πάνω από 50 χρόνια. Έχει πλούσια ιστορία στον κλάδο, μιλώντας σε 56 χώρες και επιτυγχάνοντας 46 χρόνια ως προκριματικός του Top of the Table στο MDRT. Το 2001, έγινε ο πρώτος μη Βορειοαμερικανός πρόεδρος MDRT και είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ.

Veejay Madhavan, διακεκριμένο στέλεχος επιχειρήσεων με πάνω από 26 χρόνια εμπειρίας στη στρατηγική διοίκηση και τη στρατηγική των ανθρώπων.

Ο Veejay, πρωτοπόρος στην καλλιέργεια του ατομικού δυναμικού και την ανάδειξη μελλοντικών ηγετών, ίδρυσε την OulbyZ για να ενδυναμώσει τη γενιά Z μέσω καινοτόμων εννοιών όπως η νοοτροπία των ιδρυτών και το Ikigai. Καθοδηγώντας την ηγεσία της C-suite σε όλη την ASEAN και τη Μέση Ανατολή από τον Οκτώβριο του 2022, το έργο του επικεντρώνεται στη δημιουργία ενδυναμωμένων ομάδων πολλαπλών γενεών με Generative AI. Επί του παρόντος επιδιώκει την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, η έρευνα του Veejay διερευνά τον αντίκτυπο της Generative AI στη Gen Z, γεγονός που του χάρισε ένα Βραβείο Εξαιρετικής Ηγεσίας για τη συμβολή του στη μάθηση και την εκπαίδευση της Gen Z.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!