1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ημερίδα για τα ατυχήματα στον κατασκευαστικό τομέα

Ημερίδα για τα ατυχήματα στον κατασκευαστικό τομέα

Ημερίδα για τα ατυχήματα στον κατασκευαστικό τομέα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δωρεάν ημερίδα με θέμα «Περιπτωσιακές Μελέτες Ατυχημάτων στον Κατασκευαστικό Τομέα – Λάθη, Παραλείψεις και Προτεινόμενες Λύσεις» το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 ανακοίνωσε το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα τo Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ), συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Περιπτωσιακές Μελέτες Ατυχημάτων στον Κατασκευαστικό Τομέα. Λάθη, Παραλείψεις και Προτεινόμενες Λύσεις», με υποστηρικτή τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ).

H Ημερίδα εντάσσεται στις δραστηριότητες της εκστρατείας «Vision Zero», της οποίας το ΕΤΕΚ, το ΤΕΕ και ο ΣΠΟΛΜΗΚ είναι επίσημοι εταίροι.

Διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1JQSJ5Vo9KKc2FMtNJbfKfbAlwLzzPqyOixUeaQiZb-A/edit

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για το πρόγραμμα ακολουθήστε το σύνδεσμο: Ημερίδα

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.