1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέα υπηρεσία της Universal Life: Θεραπεία εξωτερικού ασθενούς χωρίς μετρητά

Νέα υπηρεσία της Universal Life: Θεραπεία εξωτερικού ασθενούς χωρίς μετρητά

Νέα υπηρεσία της Universal Life: Θεραπεία εξωτερικού ασθενούς χωρίς μετρητά
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Mια καινούρια προσθήκη στο Διεθνές Σχέδιο Υγείας MultiCare ανακοίνωσε η Universal life για τα μέλη του MultiCare Elite and MultiCare Premiere Ευρεία Κάλυψη, παρουσιάζοντας την υπηρεσία “Χωρίς Μετρητά“.

Τι είναι η υπηρεσία “Χωρίς Μετρητά”:

Η υπηρεσία επιτρέπει στους δικαιούχους οι οποίοι διατηρούν σχέδιο MultiCare Elite και MultiCare Premiere με Ευρεία Κάλυψη να λαμβάνουν εξωνοσοκομειακή θεραπεία χωρίς να ανησυχούν για την άμεση πληρωμή αφού αυτή θα γίνεται απευθείας από την  Universal Life στον πάροχο υπηρεσιών υγείας που έχουν επιλέξει.

Η διαδικασία είναι απλή και σχεδιασμένη για να σας προσφέρει άνεση και ευκολία, εξασφαλίζοντας ότι η προσοχή σας μπορεί να παραμείνει εκεί που πρέπει – στη φροντίδα της υγείας σας.

Πώς δουλεύει η υπηρεσία “Χωρίς Μετρητά”:

  • Η νέα αυτή υπηρεσία προϋποθέτει την δημιουργία λογαριασμού στη διαδικτυακή πύλη πελατών U connect και χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας μέλους για ταυτοποίηση στοιχείων.
  • Εσείς απλά παρουσιάζετε την ηλεκτρονική κάρτα μέλους η οποία θα περιέχει την ένδειξη Cashless και την πολιτική σας ταυτότητα στα ιατρεία για ταυτοποίηση στοιχείων και να λάβετε τη θεραπεία σας.
  • Αν ο ιατρός σας συνταγογραφήσει φάρμακα ή/και επιπρόσθετες διαγνωστικές εξετάσεις, τότε θα πρέπει να ζητήσετε αντίγραφο του εντύπου απαίτησης.  Ακολούθως, θα πρέπει να υποβάλετε το έντυπο απαίτησης μαζί με τις αποδείξεις των φαρμάκων/διαγνωστικών εξετάσεων, μέσω του U connect ή να το προσκομίσετε στην Εταιρεία για αξιολόγηση.
  • Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η νέα αυτή υπηρεσία περιλαμβάνει συγκεκριμένες θεραπείες/ιατρικές πράξεις και ότι σε περίπτωση που η θεραπεία σας δεν εμπίπτει σε αυτές ή σε περίπτωση εξάντλησης του εξωνοσοκομειακού ετήσιου ορίου σας η Universal Life διατηρεί το δικαίωμα ανάκτησης του πληρωτέου ποσού από σας.

Δείτε το Δίκτυο Ιδιωτών Ιατρών όπως και τις σχετικές ιατρικές πράξεις που συμπεριλαμβάνονται στην νέα υπηρεσία Cashless εδώ

Αν δεν έχετε λογαριασμό στην Διαδικτυακή Πύλη Πελατών U connect μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.