1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο ΠΣΕΑΔ στηρίζει το φετινό BLIS Experience

Ο ΠΣΕΑΔ στηρίζει το φετινό BLIS Experience

Ο ΠΣΕΑΔ στηρίζει το φετινό BLIS Experience
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το φετινό BLIS EXPERIENCE, που έρχεται στην Κύπρο τον ερχόμενο Οκτώβριο και αναμένεται να αποτελέσει μια εποικοδομητική εμπειρία, η οποία θα δώσει αξία μέσα από ένα αξέχαστο τριήμερο σε όλους όσους θα δώσουν το παρών τους.

Με το συνέδριο να πραγματοποιείται στην Κύπρο και να απευθύνεται, κυρίως, στους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Συμβούλους, δεν θα μπορούσε παρά να έχει τη στήριξη και του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).

Ο ΠΣΕΑΔ, ο κατεξοχήν επαγγελματικός σύνδεσμος που αντιπροσωπεύει και προστατεύει τα συμφέροντα των Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην χώρα μας, στηρίζει το BLIS EXPERIENCE, ένα συνέδριο που στόχο έχει την επαγγελματική ανάπτυξη των επαγγελματιών του κλάδου.

Το BLIS Experience θα διεξαχθεί από τις 23 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου στο Pavilion Hall, στη Λευκωσία !

Συγκεντρώνοντας παγκόσμιους εμπειρογνώμονες, ηγέτες σκέψης και επαγγελματίες, το BLIS 2024 υπόσχεται να αποτελέσει μια μετασχηματιστική εμπειρία που θα επαναπροσδιορίσει το τοπίο της ασφαλιστικής εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Λίγα λόγια για τον ΠΣΕΑΔ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) είναι ο βασικός επαγγελματικός φορέας για την προστασία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην Κύπρο. Ιδρύθηκε το 2003 και από τότε εκπροσωπεί τους επαγγελματίες του κλάδου, παρέχοντας εκπαίδευση, υποστήριξη και διαβούλευση με ρυθμιστικές αρχές.

Ο ΠΣΕΑΔ υπάγεται σε αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας και τα μέλη του τηρούν υψηλά πρότυπα επαγγελματικής ηθικής. Ο σύνδεσμος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην αναβάθμιση του επαγγέλματος και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 6 Κύπριοι ομιλητές του MDRT Day στη Θεσσαλονίκη

Μάθετε περισσότερα για τον ΠΣΕΑΔ εδώ.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου

Πλούσιο το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το BLIS EXPERIENCE για το πολυαναμενόμενο event του Οκτωβρίου στη χώρα μας προγραμματισμένο για τις 23-25 Οκτωβρίου στην καρδιά της Κύπρου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Pavilion Hall! Σπουδαίοι και εκλεκτοί ομιλητές θα προσδώσουν όλα αυτά που χρειάζεται το τρίημερο για είναι αξέχαστο για τον σύγχρονο επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή!

Σε όλες τις ημέρες του event όπως θα δείτε κι εσείς στο πρόγραμμα είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το event εμπειρογνώμονες, ηγέτες σκέψης και επαγγελματίες επιτυχημένοι στον τομέα τους δημιουργώντας έτσι μια μετασχηματιστική εμπειρία.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του BLIS 2024 είναι η ενότητα με τους θρύλους του κλάδου Solomon Hicks και Tony Gordon. Με πάνω από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, η παρουσία τους υπόσχεται πρωτοποριακές γνώσεις και αξέχαστες στιγμές. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις από αυτούς τους βετεράνους, καθιστώντας την εκδήλωση απαραίτητη για όποιον θέλει σοβαρά να προωθήσει την καριέρα του στον ασφαλιστικό τομέα.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.