1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το πρόγραμμα του BLIS 2024 ξεπερνά κάθε προσδοκία

Το πρόγραμμα του BLIS 2024 ξεπερνά κάθε προσδοκία

Το πρόγραμμα του BLIS 2024 ξεπερνά κάθε προσδοκία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πλούσιο το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το BLIS EXPERIENCE για το πολυαναμενόμενο event του Οκτωβρίου στη χώρα μας προγραμματισμένο για τις 23-25 Οκτωβρίου στην καρδιά της Κύπρου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Pavilion Hall! Σπουδαίοι και εκλεκτοί ομιλητές θα προσδώσουν όλα αυτά που χρειάζεται το τρίημερο για είναι αξέχαστο για τον σύγχρονο επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή!

Σε όλες τις ημέρες του event όπως θα δείτε κι εσείς στο πρόγραμμα είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το event εμπειρογνώμονες, ηγέτες σκέψης και επαγγελματίες επιτυχημένοι στον τομέα τους δημιουργώντας έτσι μια μετασχηματιστική εμπειρία.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του BLIS 2024 είναι η ενότητα με τους θρύλους του κλάδου Solomon Hicks και Tony Gordon. Με πάνω από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, η παρουσία τους υπόσχεται πρωτοποριακές γνώσεις και αξέχαστες στιγμές. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις από αυτούς τους βετεράνους, καθιστώντας την εκδήλωση απαραίτητη για όποιον θέλει σοβαρά να προωθήσει την καριέρα του στον ασφαλιστικό τομέα.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του BLIS και πάρτε σήμερα την απόφαση!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!