1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. 4 στελέχη της SoEasy Insurance στο νέο επεισόδιο του Insurance Shorts

4 στελέχη της SoEasy Insurance στο νέο επεισόδιο του Insurance Shorts

4 στελέχη της SoEasy Insurance στο νέο επεισόδιο του Insurance Shorts
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 4ο επεισόδιο της σειράς Insurance Shorts, φιλοξενούμε 4 στελέχη της μεσιτικής ασφαλιστικής εταιρείας, SoEasy Insurance Brokers.

Στο επεισόδιο αυτό τον λόγο παίρνουν οι Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και οι Key Account Managers Αναστασία Χριστοφίδου, Βάσω Χριστοφή και Λάκης Κυπριανού.

Οι φιλοξενούμενοι μας μοιράζονται μαζί μας όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της εταιρείας.

Ξεκινώντας ο κ. Νικολάου μοιράζεται μαζί μας τη Στρατηγική της εταιρείας στον τομέα αυτό καθώς και τα πλεονεκτήματα που δίνει στο δίκτυο των ασφαλιστικών της συμβούλων.

Από την πλευρά τους οι Key Account Managers της εταιρείας μας παρουσιάζουν όλα αυτά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει στον τομέα αυτό καθώς και τον τρόπο που τους βοηθά για να αναπτύξουν το πελατολόγιο τους.

Όπως τονίζουν η εκπαίδευση διαδραματίζει ένα κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια τους από την μία να βοηθήσουν τους συνεργάτες τους να αναπτυχθούν αλλά και για να προσφέρουν άρτια εξυπηρέτηση στους πελάτες.

Μπορείτε να δείτε το νέο Insurance Shorts εδώ:

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά βίντεο ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!