1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Συνεντεύξεις
  6. »
  7. Φρόσω Γεωργίου: «Η επιβράβευση αποτελεί την αναγνώριση των κόπων μας»

Φρόσω Γεωργίου: «Η επιβράβευση αποτελεί την αναγνώριση των κόπων μας»

Φρόσω Γεωργίου: «Η επιβράβευση αποτελεί την αναγνώριση των κόπων μας»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Συνεχίζοντας στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Cyprus Insurance News με τίτλο «The Champions of Insurance» που στόχο έχει την ανάδειξη κορυφαίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, σημερινή μας φιλοξενούμενη είναι η Φρόσω Γεωργίου, Ασφαλιστική Σύμβουλος στη CNP Cyprialife.

Με τη Φρόσω συζητήσαμε αρχικά για τους στόχους της και φυσικά τη βράβευσή της από την CNP Cyprialife! Το ταξίδι προς τη βράβευση και η διαδρομή προς αυτή, ήταν το βασικό μέρος όσων μας είπε η Φρόσω σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη, με αποκορύφωμα τα σημεία εκείνα τα οποία τη βοήθησαν να εξελιχθεί επαγγελματικά.

Μοιράζεται μαζί μας τα επαγγελματικά της επιτεύγματα και τη σχέση της με τους πελάτες της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «Για μένα είναι μεγάλο επίτευγμα το ότι κατάφερα μέσα στη χρονιά που μας πέρασε να χτίσω σχέσεις ζωής, οι οποίες θα με συνοδεύουν στην επαγγελματική μου πορεία.»

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή, τις διαφορές ανάμεσα στις γενιές και τα δύο φύλα σχετικά με την ασφάλιση και πολλά ακόμη που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Πώς αξιολογείς τα αποτελέσματά σου για τη χρονιά που μας πέρασε σε σχέση με τους στόχους που είχες θέσει; Ποιο θα ξεχώριζες ως το σημαντικότερο σου επίτευγμα;

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις που μέσα από την καθημερινή μου προσπάθεια και τη συνέπειά μου απέναντι στους πελάτες μου καταφέρνω να χτίζω σιγά σιγά τη φήμη μου για τον τρόπο εργασίας μου. Σίγουρα ο στόχος που είχα θέσει ήταν πάνω από τις δυνατότητές μου, γιατί θέλω κάθε στόχος που βάζω να έχει μέσα και την πρόκληση, γι’ αυτό δεν εφησυχάσθηκα και έψαχνα τρόπους και για να ανοίξω καινούργιες ευκαιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ξεκίνα Χτες: Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

Το σημαντικότερο επίτευγμα που κατάφερα είναι η διατηρησιμότητα που σημαίνει ότι οι πελάτες που συνεργάστηκαν μαζί μου είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και δεν έδειξε κάποιος την επιθυμία είτε να μειώσει είτε να ακυρώσει το συμβόλαιο του, γιατί χτίζονται σε γερές βάσεις οι σχέσεις μας.

Για μένα είναι μεγάλο επίτευγμα το ότι κατάφερα μέσα στη χρονιά που μας πέρασε να χτίσω σχέσεις ζωής, οι οποίες θα με συνοδεύουν στην επαγγελματική μου πορεία.

Ποιους στόχους έχεις θέσει για την τρέχουσα χρονιά και το ευρύτερο μέλλον γενικότερα;

Κάθε χρόνο θέλω να θέτω έναν υψηλότερο στόχο έτσι ώστε να έχω πάντα την πρόκληση και να είμαι πάντα σε εγρήγορση. Στόχος μου είναι κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερη και στο ευρύτερο μέλλον γενικότερα εκείνο που θεωρώ προτεραιότητά μου είναι η αναγνώριση από τους πελάτες μου και η φήμη μου να προηγείται του ονόματός μου.

Είδαμε ότι έχεις πρόσφατα βραβευτεί από την Εταιρεία σου, τη CNP Cyprialife, για την απόδοσή σου το 2023. Τι σημαίνει για σένα αυτή η βράβευση και τι ήταν αυτό που πιστεύεις σε έκανε να πετύχεις;

Για μένα η επιβράβευση της Εταιρείας μου είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είμαι σε μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη Εταιρεία που υπάρχει στη Κύπρο. Το να συνεργάζεσαι με μια τέτοια Εταιρεία είναι τιμητικό και πόσο μάλλον το να καταφέρνεις να ξεχωρίζεις και να επιβραβεύεσαι.

Η επιβράβευση είναι η αναγνώριση των κόπων μου. Θεωρώ ότι αυτό που με έκανε να καταφέρω να φτάσω στο αποτέλεσμα και να το πετύχω είναι η συστηματικότητα, το πείσμα και το ότι έχω χτίσει καλές εργασιακές συνήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ανδρέας Παναγιώτου: «Η πειθαρχία και το όραμα οδηγούν στην επιτυχία στον ασφαλιστικό κλάδο»

Πες μας λίγο τι διαφορές παρατηρείς στον εαυτό σου σε σχέση με όταν πρωτοξεκίνησες στο επάγγελμα σχετικά με τη ροή ενός ραντεβού με τον πελάτη αλλά και ευρύτερα.

Οι διαφορές είναι τεράστιες σε σχέση με το σήμερα απ’ όταν πρωτοξεκίνησα. Η κάθε μέρα είναι μία καινούργια εμπειρία και η τριβή που γίνεται μέσα από τη δουλειά μου με βοήθησε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, εμπειρίες και γνώσεις τις οποίες φροντίζω συνέχεια να εμπλουτίζω. Σίγουρα μέσα από τα καθημερινά παραδείγματα που μπορεί να κληθώ να αντιμετωπίσω για την προστασία αναγκών των πελατών μου με κάνουν να νοιώθω πιο δυνατή και αλλά και να συνειδητοποιώ το πόσο σημαντικό έργο επιτελούμε μέσα από τη δουλειά μας.

Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τον πελάτη με πιο απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Ο χρόνος με έκανε να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου και σε αυτά που προσφέρω συμβουλεύοντας καθημερινά τους πελάτες μου. Η διαφορά με το ξεκίνημα μου είναι ότι πλέον τα παραδείγματα που συζητώ με τους πελάτες μου είναι βιωματικά και όχι μόνο θεωρητικά. Μπορώ πλέον να διακρίνω πιο εύκολα τις ανάγκες του πελάτη που έχω απέναντί μου.

Σε τι ηλικίες κυμαίνονται οι πελάτες σου και τι διαφορές ίσως εντοπίζεις ανάμεσα στις γενιές ως προς την αντίληψη τους για την Ασφάλιση;

Έχω όλων των ηλικιών πελάτες όμως ο μεγαλύτερος αριθμός των πελατών μου είναι  ηλικίας μεταξύ 30-45 χρονών. Σίγουρα η πιο νέα γενιά έχει διαφορετική αντίληψη για την ασφάλιση, θα πρέπει να τους κερδίσουμε και να ελιχθούμε σύμφωνα με τα δεδομένα τους έτσι ώστε να κατανοήσουν τι θέλουμε να τους περάσουμε για την ασφάλιση. Το θετικό όμως με τη νέα γενιά είναι ότι είναι πιο ενημερωμένη. Τα νεαρά άτομα γνωρίζουν πολλά πράγματα όσον αφορά την ασφάλιση και ειδικότερα την ασφάλιση ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Γνωρίστε μέσα σε 2 λεπτά τον Αβραάμ Πεκρή και τον Χριστόδουλο Ελληνόπουλο

Παρατηρείς οποιεσδήποτε διαφορές σε αυτή την αντιμετώπιση ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, ζευγάρια με παιδιά και άτομα που δεν έχουν γενικά υποχρεώσεις;

Σίγουρα υπάρχουν διαφορές μεταξύ ανδρών, γυναικών, ζευγαριών, παιδιών ή ατόμων χωρίς υποχρεώσεις. Συνήθως τα άτομα τα οποία έχουν οικογένεια και παιδιά είναι πιο ευαισθητοποιημένα όσον αφορά την κάλυψη ζωής για την προστασία της οικογένειας σε σχέση με τους ελεύθερους που δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις και μπορεί να δώσουν περισσότερη έμφαση στο κομμάτι της επένδυσης και της προστασία του εισοδήματός τους.

Πώς μπορεί κάποιος να καταφέρει την ισορροπία στη ζωή του τόσο με την επιτυχία στο επάγγελμα του, αλλά και την αρμονία στην προσωπική του ζωή (οικογένεια, φίλοι, πολύτιμος χρόνος με τον εαυτό του κτλ);

Ειδικά στο ξεκίνημα δεν είναι εύκολο να ισορροπήσεις όλα τα πιο πάνω. Δεν υπάρχει ωράριο και εννοείται ότι πρέπει να είσαι πάντα δίπλα στον πελάτη, ο οποίος μπορεί να σε χρειαστεί οποιαδήποτε στιγμή. Σίγουρα χρειαζόμαστε τη στήριξη και την κατανόηση της οικογένειάς μας. Εννοείται ότι ιδανικά θα πρέπει να υπάρχει αυτή η αρμονία γιατί χρειάζεται χρόνος με την οικογένεια, για τον εαυτό μας και τους φίλους μας. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να επιτευχθεί η ισορροπία ειδικά στο ξεκίνημα μέχρι να βρεις τα πατήματα σου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.