1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Η Amber Forte ομιλήτρια στο BLIS EXPERIENCE 2024

Η Amber Forte ομιλήτρια στο BLIS EXPERIENCE 2024

Η Amber Forte ομιλήτρια στο BLIS EXPERIENCE 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Motivational speaker Amber Forte, θα είναι μαζί μας στο φετινό BLIS EXPERIENCE για να μοιραστεί την ιστορία της και να μας εμπνεύσει μέσα από αυτήν.

Η Amber Forte είναι Αγγλίδα επαγγελματίας αθλήτρια wingsuit και η πρώτη γυναίκα wingsuiter στον κόσμο. Είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ ως η γρηγορότερη γυναίκα σε wingsuit!

Στο βίντεο ανακοίνωσης της παρουσίας της ως ομιλήτρια στο συνέδριο η Amber μας λέει «Δεν ήξερα που πραγματικά ανήκω. Είχα ένα όνειρο όμως. Να βγω έξω στον κόσμο και να βρω ένα χόμπυ που θα με παθιάζει και που θα αγαπούσα και θα με έκανε ευτυχισμένη. Η ιστορία μου αφορά αυτό το ταξίδι και το πώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες καταστάσεις και επιλογές στη ζωή μου ως προς το να γίνω αυτή που είμαι σήμερα.»

Και συνεχίζει λέγοντας «Επέλεξα αυτό το δρόμο κι ας έμοιαζε τρομακτικός! Με συναρπάζει! Θα μοιραστώ μαζί σας διάφορες εμπειρίες μου και εύχομαι να σας εμπνεύσω να κάνετε το ίδιο…να πάρετε ένα ρίσκο στη ζωή σας και να κάνετε κάτι το οποίο δε ξέρετε πώς θα εξελιχθεί, αλλά μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη απόφαση που πήρατε ποτέ!»

Το BLIS 2024 υπόσχεται να αποτελέσει μια μετασχηματιστική εμπειρία που θα επαναπροσδιορίσει το τοπίο της ασφαλιστικής εκπαίδευσης και καινοτομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αναβάλλεται το Blis 2024 λόγω της κλιμάκωσης της σύγκρουσης στο Λίβανο

Δηλώστε συμμετοχή στο BLIS 2024

Οι εγγραφές για το BLIS 2024 είναι πλέον ανοικτές. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του μέλλοντος της ασφαλιστικής εκπαίδευσης. Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.blisexperience.com.

Σχετικά με το BLIS 2024

BLIS Experience Summit είναι μια ετήσια εκδήλωση που φέρνει σε επαφή επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, ηγέτες και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο. Στόχος του BLIS 2024 είναι να αποτελέσει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων, τη δικτύωση και την καινοτομία στον ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Website: www.blisexperience.com

Facebook: facebook.com/blisexperiencesummit

Instagram: instagram.com/blisexperience

LinkedIn: linkedin.com/company/blisexperience

Ελάτε μαζί μας για να πετάξουμε σε νέους ορίζοντες στο BLIS 2024!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.