1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία η εκπομπή Insurance Talks

Ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία η εκπομπή Insurance Talks

Ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία η εκπομπή Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ολοκληρώνεται την ερχόμενη βδομάδα η 2η σεζόν της εκπομπής Insurance Talks που μεταδιδόταν σταθερά κάθε δυο βδομάδες από το κανάλι μας στο Youtube.

Την ερχόμενη Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 17:00 το απόγευμα θα βρίσκεται στον αέρα το τελευταίο επεισόδιο που θα φιλοξενήσει δύο διακεκριμένους ασφαλιστικούς συμβούλους με θέμα τις ασφαλίσεις επιχειρήσεων.

Στα 19 φετινά επεισόδια της εκπομπής φιλοξενήσαμε πάνω από 25 στελέχη της ασφαλιστικής βιομηχανίας από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκπομπή Insurance Talks, η μοναδική τακτική εκπομπή του Ασφαλιστικού Κλάδου στη χώρα μας, κατάφερε κατά τη φετινή σεζόν να ανεβάσει από τη μία το επίπεδο παραγωγής των επεισοδίων αφού από τη διαδικτυακή μετάδοση της πρώτης σεζόν μεταφερθήκαμε σε στούντιο με εμφανή καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Με ένα επεισόδιο να υπολείπεται για να ολοκληρωθεί η σεζόν, τα επεισόδια της εκπομπής κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 35,000 προβολές με τα στιγμιότυπα της εκπομπής να συγκεντρώνουν πολλές άλλες χιλιάδες προβολές σε TikTok, Instagram και Facebook.

Η εκπομπή έγινε εφικτό να έρχεται κοντά σας σταθερά, χάριν στην πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας που στηρίζουν την προσπάθεια να μεταδώσουμε και να διαδώσουμε την αξία της ασφάλισης στην κοινωνία αλλά και να προσφέρουμε χρήσιμο περιεχόμενο στους επαγγελματίες του κλάδου.

Τη φετινή εκπομπή στήριξαν κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού οι εταιρείες: Cosmos Insurance, SoEasy Insurance, Lambros Papasavvas & Co Ltd, DHD Insurance, Ideal Insurance, HJS Insurance, Nimela Insurance, CNP Cyprialife και Metlife Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Επιστρέφει η εκπομπή Insurance Talks – Δείτε τα πακέτα προβολής της νέας σεζόν

Όσες εταιρείες εντός και εκτός ασφαλιστικού κλάδου αλλά και επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, επιθυμούν να στηρίξουν την εκπομπή και να προβληθούν μέσω αυτής μπορούν να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.