1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εγκαινιάζει την πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Revolut η Κόσμος Ασφαλιστική

Εγκαινιάζει την πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Revolut η Κόσμος Ασφαλιστική

Εγκαινιάζει την πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Revolut η Κόσμος Ασφαλιστική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Κόσμος Ασφαλιστική ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση στις υπηρεσίες της, προσφέροντας πλέον στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους μέσω της ψηφιακής τράπεζας Revolut. Αυτή η συνεργασία αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για ψηφιακή αναβάθμιση και βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών της.

Όπως ανάφερε σε ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Κόσμος Ασφαλιστική: «Στα πλαίσια της ψηφιακής μας αναβάθμισης, κάνουμε ένα τεράστιο βήμα σε συνεργασία με την Revolut Business, δίνοντας πλέον την επιλογή στους πελάτες μας να πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους, εύκολα και γρήγορα, μέσω της Revolut!»

Ο Κυριάκος Τυλλής, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Η συνεργασία αυτή σχετίζεται άμεσα με τη στρατηγική μας για παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης προς τους ασφαλισμένους μας. Η Revolut αποτελεί μια μοντέρνα τράπεζα με πάνω από 45 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και με ραγδαία αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στην Κύπρο. Η επιτυχία της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ευχρηστία που προσφέρει μέσω της εφαρμογής της για μεταφορά χρημάτων και πληρωμές. Ως εκ τούτου, αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των καταναλωτών, θέλουμε να προσφέρουμε όλα τα δυνατά εργαλεία για εύκολη πληρωμή ασφαλίστρων».

Οι πελάτες μπορούν πλέον να πραγματοποιούν πληρωμές άμεσα, είτε μέσω μεταφοράς στον χρήστη @cosmosinsurance είτε σκανάροντας το QR code που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για πληρωμές μέσω Revolut.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αναβλήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κόσμος Ασφαλιστικής

Αυτή η νέα προσθήκη αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στις πληρωμές των ασφαλίστρων τους. Η Κόσμος Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει σε καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι καταναλωτές να πληρώνουν τα ασφάλιστρά τους στην Cosmos Insurance:

  • Μέσω Revolut με μεταφορά στον χρήστη @cosmosinsurance
  • Μέσω Revolut πατώντας εδώ.
  • Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας JCC SMART πατώντας εδώ.
  • Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας VIVA WALLET πατώντας εδώ.
  • Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα καλώντας στο 77 77 6006.
  • Με μετρητά ή επιταγή, στα κατά τόπους γραφεία μας.
  • Με κατάθεση/μεταφορά στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.