1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Κι αν συμβεί; Το νέο Podcast από την Στέλλα Ζουλινάκη για...

Κι αν συμβεί; Το νέο Podcast από την Στέλλα Ζουλινάκη για την Ιδιωτική Ασφάλιση

Κι αν συμβεί; Το νέο Podcast από την Στέλλα Ζουλινάκη για την Ιδιωτική Ασφάλιση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα νέο Podcast για την Ιδιωτική Ασφάλιση ξεκινάει τη μετάδοση του την ερχόμενη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. Το νέο Podcast είναι ένα δημιούργημα της Στέλλας Ζουλινάκη, που δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός Πράκτορας στην Ελλάδα ενώ παρέχει και υπηρεσίες Life & Business Coaching.

Το νέο Podcast & Vidcast με τίτλο “Και Αν Συμβεί”, έρχεται να «αγγίξει»  τον κόσμο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Το Podcast θα κάνει την πρεμιέρα του στο Υoutube και στο Spotify συμβολικά στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που έχει καθιερωθεί ως η Ημέρα του Ασφαλιστή, τονίζοντας τη σημασία της Ασφάλισης στη σύγχρονη κοινωνία.

Το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο, το οποίο θα είναι ένα σύντομο επεισόδιο γνωριμίας, θα παρουσιάζεται η κεντρική ιδέα και η αποστολή του podcast από τη δημιουργό του, Στέλλα Ζουλινάκη. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν νέα επεισόδια με εκλεκτούς καλεσμένους και Key Opinion Leaders της Ασφαλιστικής Αγοράς, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους πάνω σε σημαντικά θέματα Ασφάλισης, Προστασίας και Χρηματοοικονομικής Παιδείας.

Στόχος και Θεματολογία

Το “Και Αν Συμβεί” στοχεύει να λειτουργήσει ως Ασφαλιστική Πυξίδα, καθοδηγώντας το κοινό στην κατανόηση των Ασφαλιστικών Προϊόντων και της σημασίας της Ασφάλισης στην καθημερινότητά τους. Η αποστολή μας είναι να καταπολεμήσουμε τον Χρηματοοικονομικό Αναλφαβητισμό και να συμβάλλουμε στην ευημερία και την προστασία του ευρύτερου κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται η 1η εκπομπή Insurance Talks της νέας Σεζόν - Στείλτε τις ερωτήσεις σας

Το podcast απευθύνεται σε Οικογένειες, Επαγγελματίες, και κάθε άτομο που επιθυμεί να ενημερωθεί και να εξοικειωθεί με τα Ασφαλιστικά Προϊόντα, καθώς και σε Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν απόψεις ηγετών του κλάδου.

Συνεργασία με VPG Productions

Το “Και Αν Συμβεί” παράγεται με την υποστήριξη της VPG Productions, μιας αξιόλογης ομάδας επαγγελματιών που αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια την παραγωγή και τα γυρίσματα. Η VPG Productions διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τα γυρίσματα μέχρι το editing και την προώθηση σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Επικοινωνία και Συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο, συντονιστείτε στις πλατφόρμες μας στις 17 Σεπτεμβρίου. Για συνεργασίες ή ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη δημιουργό του podcast.

[email protected]

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.