1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Minerva Insurance: Αναμένεται η συνεδρίαση για αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου

Minerva Insurance: Αναμένεται η συνεδρίαση για αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου

Minerva Insurance: Αναμένεται η συνεδρίαση για αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ασφαλιστική εταιρεία Minerva Insurance ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10:30 π.μ., στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία, προκειμένου να εξετάσει και να εγκρίνει τα προκαταρτικά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Η συνεδρία θα λάβει χώρα στα γραφεία της Minerva, στη διεύθυνση Λεωφόρος Αθαλάσσας 165, ANNA MARIA COURT, 2024 Στρόβολος. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι η ανάλυση της οικονομικής πορείας της εταιρείας κατά το πρώτο μισό του έτους, με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους επενδυτές και τους μετόχους της.

Η ανακοίνωση αυτής της συνεδρίασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα θα δώσουν μια πρώτη εικόνα για την απόδοση της Minerva Insurance κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024, ενώ θα καθορίσουν επίσης τη στρατηγική πορεία της για το υπόλοιπο του έτους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.