1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. To πρόγραμμα Value της ΑΝΥΤΙΜΕ ανανεώθηκε για να καλύπτει ΚΑΘΕ ανάγκη!

To πρόγραμμα Value της ΑΝΥΤΙΜΕ ανανεώθηκε για να καλύπτει ΚΑΘΕ ανάγκη!

To πρόγραμμα Value της ΑΝΥΤΙΜΕ ανανεώθηκε για να καλύπτει ΚΑΘΕ ανάγκη!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τα τελευταία χρόνια, σχεδόν καθημερινά υπάρχει βομβαρδισμός ειδήσεων που αναφέρονται σε φυσικές καταστροφές. Τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής, τα οποία γίνονται πλέον αισθητά σε όλον τον πλανήτη δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη και την Κύπρο.

Όλο και πιο συχνά το νησί βιώνει πλέον απότομες καιρικές αλλαγές, με ακραία φυσικά φαινόμενα όπως έντονες καταιγίδες, χαλάζι, πυρκαγιές κ.α., τα οποία προκαλούν από μικρότερα έως περισσότερο σοβαρά προβλήματα.

Σε αυτό το σκηνικό αν προστεθεί και η εγκληματικότητα που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις με τις κλοπές περιουσιακών στοιχείων όπως π.χ τα αυτοκίνητα, να αυξάνονται συνεχώς, η ανάγκη για ασφάλιση και πλήρη κάλυψη είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Οι καιροί έχουν αλλάξει λοιπόν και για αυτό η Anytime, συμβαδίζοντας πάντα με το πνεύμα τους, αλλάζει και προσαρμόζει τα προγράμματα ασφάλισης που προσφέρει ανάλογα με όλα τα πιθανά σενάρια που πιθανόν να προκύψουν και μπορεί να στερήσουν το όχημα ενός ασφαλισμένου πελάτη της.

Έτσι, ανταποκρινόμενη στις ολοένα και πιο εξειδικευμένες ανάγκες κάλυψης η εταιρεία ανανέωσε το Value πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου, ώστε να εξασφαλίζει τους πελάτες της απέναντι σε κάθε φυσικό ή μη κίνδυνο παρέχοντας ασφάλεια κάθε στιγμή!

Πιο συγκεκριμένα το νέο πρόγραμμα Value διατηρεί τις υφιστάμενες καλύψεις του παλιού σχεδίου Value και παράλληλα ενδυναμώνεται με τις παρακάτω πρόσθετες καλύψεις:

  • Ολική Καταστροφή από πυρκαγιά, έκρηξη, φυσικούς κινδύνους, κλοπή.
  • Κάλυψη κόστους αντικατάστασης αερόσακων (με όριο αποζημίωσης τα 1000€).
  • Κάλυψη εξόδων καθαρισμού και αποστράγγισης ακατάλληλου καυσίμου που έβαλε κατά λάθος τρίτος στο αυτοκίνητο πελάτη της (προαιρετική κάλυψη με όριο αποζημίωσης τα 250€).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πιάστε τα όλα: Πώς το Pokémon Go έβαλε πολλούς σε μπελάδες

Γιατί στην Anytime, στόχος  ουσιαστικός και διαχρονικός είναι η διαρκής ανανέωση των παροχών της ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών της και τις ανάγκες των καιρών και να κάνει πράξη τη δέσμευσή της: «Κάθε στιγμή περισσότερα!»

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και την τιμολόγηση των νέων καλύψεων μπορεί κάποιος να βρει εδώ: https://www.anytimeonline.com.cy/el

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.