1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance παρουσιάζει ένα καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν για Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις...

Η SoEasy Insurance παρουσιάζει ένα καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν για Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις κατοικιών

Η SoEasy Insurance παρουσιάζει ένα καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν για Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις κατοικιών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η SoEasy Insurance στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών, ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός νέου ασφαλιστικού πλάνου για τις Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις Κατοικιών.

Το νέο και πρωτοποριακό πρόγραμμα της εταιρείας προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για τυχόν ζημιές και απώλειες σε φωτοβολταϊκά συστήματα. Το προϊόν σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Axeria IARD και διανέμεται από την SoEasy Insurance μέσω της New Box Insurance, παρέχοντας αξιόπιστη κάλυψη στους καταναλωτές που επενδύουν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το νέο ασφαλιστικό προϊόν καλύπτει ζημιές από πυρκαγιά, κεραυνό, εκρήξεις, πτώση δέντρων, σεισμούς, πλημμύρες, αλλά και καιρικά φαινόμενα όπως τυφώνες και χαλάζι, ενώ καλύπτεται επίσης η κλοπή ή η απόπειρα κλοπής. Επιπλέον συμπεριλαμβάνει επιδότηση για την ημερήσια απώλεια παραγωγής, την απομάκρυνση συντριμμιών, καθώς και άλλες σημαντικές καλύψεις που διασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων σας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Γιάννης Νικολάου, δήλωσε: «Στην SoEasy Insurance αφοσιωνόμαστε στην παροχή εξειδικευμένων και καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Με την Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Κατοικιών προσφέρουμε στους πελάτες μας την ηρεμία που χρειάζονται, προστατεύοντας την επένδυσή τους.»

Με αυτήν την καινοτόμο προσέγγιση η SoEasy Insurance συνεχίζει να διευρύνει την ποικιλία των εξειδικευμένων προϊόντων της, καλύπτοντας νέες ανάγκες σε μία συνεχώς εξελισσόμενη αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ασφάλεια Κατοικίας: Προστατεύουμε ό,τι έχει αξία για εσάς

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Κατοικιών μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του δικτύου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών μας, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο: www.soeasyinsurance.com.cy.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.