1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Cyprus Insurance News γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει να...

Το Cyprus Insurance News γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει να δίνει φωνή στην Ασφαλιστική Αγορά

Το Cyprus Insurance News γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει να δίνει φωνή στην Ασφαλιστική Αγορά
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ήταν μία μέρα σαν κι αυτή πριν από τρία χρόνια, όταν το Cyprus Insurance News βγήκε στο διαδικτυακό «αέρα», δίνοντας ζωή στο πρώτο ενημερωτικό portal για τον ασφαλιστικό κλάδο στην Κύπρο.

Ξεκινώντας με μόλις 51 επισκέπτες την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, καταφέραμε σήμερα, τρία χρόνια μετά, να μας διαβάζουν κάθε μήνα κατά μέσο όρο 10.000 άνθρωποι. Επιπλέον, το περιεχόμενό μας φτάνει σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπου όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται σε επαφή με την έννοια της ασφάλισης.

Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας, έχουμε δημοσιεύσει πάνω από 4.500 άρθρα για θέματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα την ασφαλιστική βιομηχανία. Επιπλέον, τα τελευταία δύο χρόνια, φέραμε κοντά σας την εκπομπή «Insurance Talks», την μοναδική εκπομπή για την ασφάλιση που αναδεικνύει θέματα που ενδιαφέρουν και ενδυναμώνουν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους καταναλωτές.

Από την αρχή της λειτουργίας μας, θέσαμε συγκεκριμένους στόχους που κατευθύνουν τη δράση μας. Για τους καταναλωτές, στόχος μας ήταν η ολοκληρωμένη ενημέρωση για την αναγκαιότητα της ασφάλισης και η συμβολή στην ενίσχυση της ασφαλιστικής παιδείας, καθώς και η παροχή εύκολης πρόσβασης στις τελευταίες εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς.

Για τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύσαμε στην ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και λύσεων, στην προβολή σωστών παραδειγμάτων της αγοράς και στη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης και προβολής.

Το όραμά μας είναι η διάδοση στην κοινωνία της αξίας που έχει η ασφάλιση και η ενδυνάμωση της ασφαλιστικής συνείδησης κάθε πολίτη.

Θέλουμε να ενδυναμώσουμε την ασφαλιστική συνείδηση στην κοινωνία, ενημερώνοντας το κοινό για τα ασφαλιστικά θέματα και υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου ώστε να εξασκούν και να επικοινωνούν καλύτερα το λειτούργημα της ασφάλισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Θετικές αποδόσεις για το 97% των Επενδυτικών Ταμείων τον Ιούλιο

Η αποστολή μας είναι να ενημερώνουμε καταναλωτές και επιχειρήσεις για τη σημασία της ασφάλισης, να ενδυναμώνουμε τις γνώσεις τους γύρω από τα ασφαλιστικά θέματα, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τις υπηρεσίες μας να στηρίζουμε τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου, για την καλύτερη επικοινωνία της δουλειάς τους και του θεσμού της ασφάλισης.

Η υπόσχεσή μας παραμένει απλή και ξεκάθαρη: να συνεχίσουμε να παράγουμε χρήσιμο και αξιόπιστο περιεχόμενο γύρω από την ασφάλιση, που να ενδιαφέρει τους επαγγελματίες του κλάδου και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι, καθώς και τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στη δημιουργία και την ανάπτυξη αυτού του εγχειρήματος.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, προσφέροντας αξιόλογη ενημέρωση για την ασφάλιση και την προστασία που αυτή προσφέρει σε όλους μας.

Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και ανυπομονούμε για όσα έρχονται στο μέλλον!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.