1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η Insurance Europe διορίζει την Thea Utoft Høj Jensen της FTI...

Η Insurance Europe διορίζει την Thea Utoft Høj Jensen της FTI ως γενική διευθύντρια

Η Insurance Europe διορίζει την Thea Utoft Høj Jensen της FTI ως γενική διευθύντρια
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφάλισης και αντασφάλισης, ανακοίνωσε τον διορισμό της Thea Utoft Høj Jensen ως νέας γενικής διευθύντριας. Η Thea θα αναλάβει τα καθήκοντά της στις 4 Νοεμβρίου 2024, αντικαθιστώντας τη Michaela Koller, η οποία υπηρέτησε στη θέση αυτή για 18 ολόκληρα χρόνια.

Η Thea Utoft Høj Jensen προέρχεται από την παγκόσμια εταιρεία FTI Consulting, όπου κατείχε τη θέση της Senior Managing Director και ήταν επικεφαλής του τομέα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο γραφείο της Βρυξελλών. Με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό τομέα και τα ευρωπαϊκά θέματα, η Thea έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας της με την κυβέρνηση της Δανίας.

Η ίδια δήλωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση της Insurance Europe για την εμπιστοσύνη της. Ανυπομονώ να εργαστώ για λογαριασμό κάθε μέλους της ομοσπονδίας, προωθώντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η ασφάλιση και η αντασφάλιση για την ευρωπαϊκή οικονομία. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ σε μια ομάδα με τεράστια γνώση και εμπειρία.»

Η απερχόμενη γενική διευθύντρια, Michaela Koller, σχολίασε: «Είμαι περήφανη για όσα καταφέραμε μαζί αυτά τα χρόνια στην Insurance Europe. Πάντα θα παραμένω αφοσιωμένη στον κλάδο, καθώς η ασφάλιση είναι ζωτικής σημασίας για τους ανθρώπους και την οικονομία. Είμαι βέβαιη ότι η Thea θα συνεχίσει να οδηγεί την ομοσπονδία προς τα εμπρός με επιτυχία.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ασφάλιση: Ο ακρογωνιαίος λίθος της διαχείρισης κινδύνων στον κυβερνοχώρο

Ο Frédéric de Courtois, που εξελέγη πρόεδρος της Insurance Europe νωρίτερα φέτος και είναι επίσης αναπληρωτής CEO του ομίλου AXA, πρόσθεσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω θερμά τη Thea στην Insurance Europe. Η εκτεταμένη εμπειρία της εντός και εκτός των θεσμών της ΕΕ, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα είναι πολύτιμο πλεονέκτημα για την ομοσπονδία. Η απόφαση της Michaela να αποχωρήσει μετά από τόσα χρόνια είναι σίγουρα μια απώλεια, όχι μόνο για την Insurance Europe, αλλά για ολόκληρο τον κλάδο. Ωστόσο, έχει αφήσει μια ισχυρότερη και πολύ καλά οργανωμένη ομοσπονδία, βάσεις πάνω στις οποίες είμαι βέβαιος ότι η Thea θα χτίσει για το μέλλον.»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.