1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέο δωρεάν σεμινάριο από την SoEasy με θέμα την Μικροασφάλιση

Νέο δωρεάν σεμινάριο από την SoEasy με θέμα την Μικροασφάλιση

Νέο δωρεάν σεμινάριο από την SoEasy με θέμα την Μικροασφάλιση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στα πλαίσια εβδομαδιαίου εκπαιδευτικού της προγράμματος, η SoEasy Insurance έχει προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 09/10/2024 το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “SoEasy και Μικροασφάλιση”, το οποίο θα διδαχθεί από τον Γιώργο Νάταρ και το οποίο εστιάζει στις σημαντικές καινοτομίες που προκύπτουν από τις αλλαγές στις ανάγκες των πελατών και τις νέες τεχνολογίες.

Ο ασφαλιστικός κλάδος μετασχηματίζεται με γρήγορους ρυθμούς, προσαρμοζόμενος στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής, των κλιματικών αλλαγών και των νέων κοινωνικών απαιτήσεων. Οι εταιρείες που θα καινοτομήσουν και θα υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες θα έχουν σημαντικό προβάδισμα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται!

Ακολουθούν εν συντομία οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν στο δωρεάν σεμινάριο:

  1. Ψηφιακή ασφάλιση (Insurtech)
    Εξετάζουμε πώς η τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων του blockchain και της τεχνητής νοημοσύνης, αλλάζει το τοπίο της ασφάλισης. Θα αναλύσουμε την αυτοματοποίηση διαδικασιών και την εξατομίκευση προϊόντων που επιτρέπει η AI.
  2. Προσαρμοσμένη ασφάλιση υγείας (On-demand Health Insurance)
    Αναλύουμε την τάση της εξατομικευμένης ιατρικής φροντίδας μέσω ασφαλιστικών προϊόντων που παρέχουν καλύψεις ανάλογα με την πραγματική χρήση υπηρεσιών υγείας, καθώς και τον ρόλο των φορητών συσκευών στην παρακολούθηση της υγείας.
  3. Μικροασφάλειες (Microinsurance)
    Παρουσιάζουμε πώς οι μικροασφάλειες μπορούν να καλύψουν συγκεκριμένους κινδύνους για άτομα και μικρές επιχειρήσεις, προσφέροντας οικονομική προσιτότητα και πρόσβαση σε ασφαλιστική κάλυψη.
  4. Ασφαλιστικά προϊόντα για την τρίτη ηλικία
    Θα συζητηθούν οι ανάγκες των ηλικιωμένων και οι νέες ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης και μακροχρόνιας φροντίδας.
  5. Ασφάλιση για νέες μορφές μετακίνησης (Mobility Insurance)
    Εξετάζουμε την ανάγκη προσαρμογής των ασφαλιστικών προϊόντων στα νέα μέσα μεταφοράς, όπως ηλεκτρικά οχήματα και κοινόχρηστα αυτοκίνητα, και τις προκλήσεις που προκύπτουν από την αυτόνομη οδήγηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance παρουσιάζει ένα καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν για Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις κατοικιών

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Axeria Iard σε συνεργασία με την SoEasy Insurance Brokers Ltd.

Διδάσκει ο Γιώργος Νάταρ – B.Sc, M.Sc, MCyHRMA – Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επιχειρήσεων και Ασφαλίσεων

Το Online σεμινάριο έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 09/10/24  και ώρα 14:30-15:30.

Πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας: SoEasy και Μικροασφάλιση

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του ασφαλιστικού τομέα και θα παρέχει σημαντικές γνώσεις για την προσαρμογή και την καινοτομία στον τομέα των ασφαλιστικών προϊόντων.

Γνωρίστε τον εκπαιδευτή σας Γιώργο Νάταρ:

Ο κ. Γιώργος Νάταρ (George Natar) ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 28 χρόνια, ως Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ και Σύμβουλος σε μικρές επιχειρήσεις.

Για 15 χρόνια, μέχρι το 2017, εργάστηκε ως εσωτερικός εκπαιδευτής και υπεύθυνος συμμόρφωσης για τη Διαμεσολάβηση σε Ασφαλιστική Εταιρεία της Κύπρου.

Έχει παρουσιάσει και διδάξει για περισσότερες από 7.500 ώρες εκπαίδευσης στα θέματα ειδίκευσης που περιλαμβάνει Ασφαλιστικά, Στρατηγική, Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Επικοινωνία, Εξυπηρέτηση Πελατών, Διοίκηση και Ηγεσία.

Έχει εκπαιδεύσει και αδειοδοτήσει (μετά από εξετάσεις) περισσότερους από 600 νέους ασφαλιστικούς συμβούλους και πράκτορες.

Εκτός από τη λειτουργία της εκπαίδευσης, τα καθήκοντά του και οι αρμοδιότητές του στον ασφαλιστικό κλάδο περιλάμβαναν τη συμμόρφωση με το νόμο περί διαμεσολάβησης, τη ρύθμιση και εποπτεία δικτύων πωλήσεων, και τη σύναψη συμβάσεων με αδειοδότηση συμβούλων και πρακτόρων, τραπεζοασφαλιστικών εταιρειών και τη διαχείριση των βασικών πελατών (key account handling).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  5 Ασυνήθιστες καλύψεις στην Ασφάλεια Κατοικίας

Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτής σε ασφαλιστικά και επιχειρησιακά προγράμματα και ως εκπρόσωπος ηλεκτρονικής μάθησης και ψηφιακών εφαρμογών.

Είναι κάτοχος πτυχιακού διπλώματος στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Deree College – το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας και μεταπτυχιακό στο marketing από το Πανεπιστήμιο Salford του Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει συμμετάσχει ως καταρτιζόμενος σε περισσότερα από 30 σεμινάρια σε θέματα ασφαλίσεων, ανθρώπινου κεφαλαίου, ηγεσίας, έργων, διαχείρισης κινδύνων και κατάρτισης επί των προϊόντων και αρχών αντασφάλισης.

Είναι μέλος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, μέλος Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHRMA) και είναι κάτοχος πιστοποιητικού ως εγκεκριμένου εκπαιδευτή από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.