1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα η Experto Crede Consulting

Με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα η Experto Crede Consulting

Με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα η Experto Crede Consulting
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Experto Crede Consulting, μια εταιρεία με σταθερή και επιτυχημένη πορεία την τελευταία πενταετία στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, παρουσιάζει την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο, σύγχρονο λογότυπο. Η νέα αυτή εικόνα αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της εταιρείας και την αδιάκοπη ανάπτυξή της, ενώ ενισχύει την αποστολή της για παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το νέο λογότυπο εκφράζει τις βασικές αρχές της εταιρείας: απλότητα, αποτελεσματικότητα και δέσμευση για την ποιότητα. Σύμφωνα με τη κα. Μυρτώ Χαμπάκη, Managing Partner Advisory Services :  «Το νέο μας λογότυπο συμβολίζει τη φιλοσοφία μας και την προσπάθεια μας να ενισχύσουμε την εικόνα μας στην αγορά, προσφέροντας πάντα αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες».

Η Experto Crede Consulting πέραν της Ελλάδος, δραστηριοποιείται σε χώρες όπως η Κύπρος, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Μάλτα, η Δανία και η Σουηδία, παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε αγοράς. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance) και του Εσωτερικού Ελέγχου (Internal Audit) σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στην προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες του Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) καθώς και στην νομοθεσία για το Ξέπλυμα Χρήματος (AML/CTF).

Με ειδίκευση στον ασφαλιστικό κλάδο και τις κανονιστικές του ιδιαιτερότητες προσφέρει τις παραπάνω υπηρεσίες ειδικά για ασφαλιστικές επιχειρήσεις του Ν.4364/2016 & του Ν.4583/2018. Παράλληλα, η εμπειρία της εταιρίας εκτείνεται και στον τομέα της κανονιστικής συμμόρφωσης στην Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών / Ελεύθερη Εγκατάσταση (Εισερχόμενες και Εξερχόμενες ΕΠΥ/ ΕΕ) , στην Φορολογική Εκπροσώπηση τους στην Ελλάδα καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ασφαλιστικούς συνεταιρισμούς, συλλόγους και σωματεία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.