1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συνέδριο Eurolife: Δύναμή μας, οι άνθρωποί μας

Συνέδριο Eurolife: Δύναμή μας, οι άνθρωποί μας

Συνέδριο Eurolife: Δύναμή μας, οι άνθρωποί μας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Eurolife αποτελούν άλλη μια στέρεη γέφυρα του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου με την κοινωνία. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα το οποίο επισήμανε στο χαιρετισμό του ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Δρ. Χάρης Πουαγκαρέ, στο ετήσιο συνέδριο των Ασφαλιστικών Συμβούλων της Εταιρείας. Το συνέδριο, με τίτλο «Δύναμή μας, οι άνθρωποί μας», πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στις 8 Οκτωβρίου, 2024, στην παρουσία του CEO του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκου Νικολάου.

Συνεχίζοντας, ο Δρ. Πουαγκαρέ τόνισε: «Δεν είμαστε μόνο μια τράπεζα γιατί το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου έχει διαχρονικά έντονο αποτύπωμα προσφοράς στην υγεία, στον πολιτισμό και γενικότερα στα κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας. Είμαστε δίπλα σε κάθε επόμενη κίνηση, όχι μόνο των πελατών μας, αλλά και πολλών κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων και έχουμε ουσιώδη συνεισφορά στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην στήριξη βιώσιμων πρωτοβουλιών. Όλες και όλοι εσείς οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Eurolife έχετε καθημερινή επαφή με όλα τα στρώματα του πληθυσμού, στις καλές και στις δύσκολές τους στιγμές. Είστε, με απλά λόγια, οι άνθρωποί του».

Την επένδυση στον άνθρωπο και τη σημασία του ανθρώπινου κεφαλαίου ανέδειξε στον χαιρετισμό του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Ασφαλιστικών Εταιρειών Τράπεζας Κύπρου, Λούης Ποχάνης. “Επενδύουμε σε όλους εσάς παρέχοντάς σας τα εχέγγυα να εμπλουτίσετε και να εμπλουτίσουμε κι εμείς μαζί μ’ εσάς τις γνώσεις μας και την τεχνογνωσία μας, ώστε να διευρύνουμε το φάσμα των ικανοτήτων μας, να ξεκλειδώσουμε και να αξιοποιήσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.” Εστιάζοντας στο σκοπό της Eurolife ως ένας ανθρωποκεντρικός και πελατοκεντρικός οργανισμός, ο κος Ποχάνης τόνισε: «Θέλουμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στην αγορά και γι’ αυτό τον λόγο υλοποιούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό που προβλέπει τη διεύρυνση του δικτύου των ασφαλιστικών μας συμβούλων, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε στην διαρκή προσπάθειά σας για αριστεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Eurolife προτείνει 6 τρόπους για να εξηγήσεις την αποταμίευση στα παιδιά σου

«Όλοι έχουμε ανάγκη από έναν δικό μας άνθρωπο. Έναν άνθρωπο, τον οποίο να εμπιστευόμαστε πραγματικά, που να ξέρει τις μοναδικές μας ανάγκες και να φροντίζει να δώσει λύσεις σ’ αυτές». Αυτό τόνισε η Γενική Διευθύντρια της Eurolife, Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη στο χαιρετισμό της τονίζοντας τη σημασία και την έμφαση που προσδίδει η Εταιρεία στον άνθρωπο: «Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Eurolife είναι πρόθυμος να θυσιάσει προσωπικό χρόνο για να μας συμβουλέψει και να δημιουργήσει μαζί μας μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης, σχέσεις ζωής. Η Eurolife, συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στον υπερθετικό βαθμό, μέσα από εσάς. Γιατί, η Eurolife είστε εσείς. Οι άνθρωποί της. Η κινητήριος δύναμή της. Το κύρος και η αξιοπιστία που τη διακρίνει. Είναι σπουδαίο λοιπόν, και τιμητικό, να είστε ανάμεσα  στους 400 ασφαλιστικούς συμβούλους της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας ζωής στην Κύπρο, για το 2024, καθώς ανήκετε στην ελίτ του ασφαλιστικού κλάδου.» Κλείνοντας το χαιρετισμό της, μοιράστηκε μια σπουδαία και συμβολική φράση του Καζαντζάκη: «Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ».

Η Διευθύντρια Πωλήσεων της Εταιρείας Καίτη Χαμπάκη, αναφερόμενη στο Δίκτυο της Eurolife, είπε πως απευθύνεται σε «ανθρώπους που δεν επαναπαύονται, που βρίσκονται σε εγρήγορση, που θέλουν να μαθαίνουν και να εξελίσσονται, ανοιχτοί σε νέες ιδέες και νέους τρόπους εργασίας, που εμπνέουν αξιοπιστία και έχουν την ικανότητα να χτίζουν σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον πελάτη». «Δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας. Και σεις είστε η δύναμη των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τη Eurolife. Γιατί στη Eurolife έχουν τον άνθρωπό τους», επισήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Eurolife προτείνει 6 τρόπους για να εξηγήσεις την αποταμίευση στα παιδιά σου

Το φετινό ήταν ένα ζωντανό, δυναμικό, διαδραστικό συνέδριο με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Eurolife. Σε ένα πρωτότυπο και συναρπαστικό συνέδριο, παλαιοί και νέοι, έμπειροι και καινούριοι ακόμη και βετεράνοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, παρέθεσαν γνώσεις, εμπειρίες, διδάγματα και παραδείγματα από την καριέρα τους, που κάποιοι χαρακτηριστικά περιέγραψαν σαν χόμπι. Οι σύνεδροι άκουσαν από πρώτο χέρι και από προσωπικές εμπειρίες δικών τους ανθρώπων τα μυστικά και τις τεχνικές της διαδρομής προς την επιτυχία. Οι ενότητες, οι παρουσιάσεις, οι συζητήσεις και τα πάνελ του συνεδρίου κάλυψαν όλο το φάσμα του έργου ενός σύγχρονου ασφαλιστικού συμβούλου, ταυτόχρονα αντλώντας από το χθες και ατενίζοντας στο αύριο.

Το πιο συγκινητικό μέρος του συνεδρίου ήταν η οπτικογραφημένη ομιλία/παρακίνηση της Λουκίας Βασιλείου, ασφαλιστικής συμβούλου της Eurolife, η οποία προκάλεσε καθολικό standing ovation των 400 και πλέον συνέδρων. Μέσα από τις δυσκολίες της ζωής και, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε, against all odds, η Λουκία αποτελεί παράδειγμα απύθμενου σθένους και πίστης ενώ συνάμα παραμένει προσγειωμένη και προσηλωμένη στο έργο το οποίο δηλώνει ταγμένη να υπηρετεί. Η Λουκία Βασιλείου είναι η προσωποποίηση της αντοχής και της αφοσίωσης σε αρχές και αξίες και η ομιλία της απέπεμψε ρίγος περηφάνειας και συγκίνησης στη μεγάλη οικογένεια της Eurolife.

150_193_5708919_242199516_4.jpg

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.