1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Το καλύτερο ασφαλιστικό προϊόν είναι αυτό που έχει τον καλύτερο ασφαλιστή

Το καλύτερο ασφαλιστικό προϊόν είναι αυτό που έχει τον καλύτερο ασφαλιστή

Το καλύτερο ασφαλιστικό προϊόν είναι αυτό που έχει τον καλύτερο ασφαλιστή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 3ο επεισόδιο της εκπομπής “Και Αν Συμβεί;” είναι εδώ και φέρνει μαζί του μια μαγευτική συζήτηση. Με τίτλο “Και Αν Συμβεί;… Ο Ασφαλιστής να Είναι ο Σύμμαχός Σου;“, η Στέλλα Ζουλινάκη υποδέχεται τον κ. Τάσο Ηλιακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της Interamerican.

Αυτή η συζήτηση φωτίζει τον καθοριστικό ρόλο των ασφαλιστικών συμβούλων στη ζωή μας, αποδεικνύοντας ότι η ασφάλιση δεν είναι απλά μια σύμβαση, αλλά μια αναγκαία σχέση εμπιστοσύνης. Ο κ. Ηλιακόπουλος μοιράζεται εμπειρίες και απόψεις που αναδεικνύουν τη σημασία του ασφαλιστικού συμβούλου ως πολύτιμου συμμάχου, ειδικά όταν η ζωή μας φέρνει προκλήσεις και απρόβλεπτα γεγονότα.

«Το καλύτερο ασφαλιστικό προϊόν είναι αυτό που έχει τον καλύτερο ασφαλιστή», όπως δήλωσε στο πρόσφατο Συνέδριο Πωλήσεων της εταιρείας Interamerican με έμφαση, και αυτές οι λέξεις αντηχούν μέσα από τις εμπειρίες των καταναλωτών που έχουν νιώσει την υποστήριξη και τη φροντίδα ενός αφοσιωμένου ασφαλιστικού συμβούλου. Η εκπομπή αγγίζει τις καρδιές τόσο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όσο και των καταναλωτών, προβάλλοντας την αλληλεγγύη και τη στήριξη που μπορούν να προσφέρουν οι ασφαλιστές σε δύσκολες στιγμές.

Η Στέλλα και ο κ. Ηλιακόπουλος αναδεικνύουν τη σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης, επιβεβαιώνοντας ότι οι ασφαλιστές δεν είναι απλώς επαγγελματίες, αλλά άνθρωποι που νοιάζονται και υποστηρίζουν τους πελάτες τους. Η Ιδιωτική Ασφάλιση μπορεί να γίνει το καταφύγιο μας, και οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι οι φάροι μας στις δύσκολες θάλασσες της ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Στο νέο Podcast της Στέλλας Ζουλινάκη ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.