1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ο Πάνος Τσιολής και η Μαρία Καπαρή στο Insurance Talks

Ο Πάνος Τσιολής και η Μαρία Καπαρή στο Insurance Talks

Ο Πάνος Τσιολής και η Μαρία Καπαρή στο Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο τρίτο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks που είναι ήδη στον αέρα φιλοξενούμε δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, σε μία εφ’ όλης της ύλης σπουδαία συζήτηση για τη δράση του συνδέσμου και το μέλλον της διαμεσολάβησης στη χώρα μας.

Μαζί μας στο στούντιο για το επεισόδιο αυτό ήταν ο Πάνος Τσιολής, Πρόεδρος τους Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΕΑΔ και η Μαρία Καπαρή Γραμματέας του ΔΣ του συνδέσμου.

Με τα στελέχη του ΠΣΕΑΔ μιλήσαμε για τις προκλήσεις και τις εξελίξεις που επηρεάζουν τον επαγγελματία Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή και τον ρόλο που έχει σήμερα και στο μέλλον.

Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι μας, μας μετέφεραν τις συζητήσεις που είναι ανοικτές αυτό το διάστημα στη βουλή καθώς και τη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου τους τελευταίους 6 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Τέλος, μιλήσαμε για την τεχνολογία και το πώς θα επηρεάσει περαιτέρω στο μέλλον τον τρόπο εργασίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ενώ κλείνοντας οι φιλοξενούμενοι μας, μας μίλησαν για τις δικές τους προκλήσεις ως επαγγελματίες.

Και αυτή η εκπομπή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη σημαντική στήριξη των Χορηγών μας:

Cosmos Insurance

Anytime Cyprus

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Insurance

DHD Insurance

HJS Insurance

Ideal Insurance

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο ΠΣΕΑΔ: Απαιτήσεις στα ασφαλιστήρια Κλάδου Γενικής Φύσεως

Nimela Insurance

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα επεισόδια.

Δείτε το επεισόδιο 3 της τρίτης σεζόν Insurance Talks εδώ:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.