1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Γενικός Διευθυντής της MetLife, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του JA...

Ο Γενικός Διευθυντής της MetLife, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του JA Cyprus

Ο Γενικός Διευθυντής της MetLife, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του JA Cyprus
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Junior Achievement Cyprus ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του, το οποίο θα έχει θητεία από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 30 Αυγούστου 2026. Ανάμεσα στα νέα μέλη του συμβουλίου, ξεχωρίζει από τον ασφαλιστικό κλάδο ο Γενικός Διευθυντής της MetLife, Ευστράτιος Πέτρου, ο οποίος θα συμβάλει με τη σειρά του στην συνέχιση της επιτυχημένης του διαδρομής.

Πρόεδρος του οργανισμού αναλαμβάνει η κα. Κωνσταντίνα Λογοθέτη της PwC Κύπρου και Αντιπρόεδρος ο κ. Μιχάλης Καμμάς του Συνδέσμου Τραπεζών που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του οργανισμού τον Fabio Sperandei της Novartis και την Αντιγόνη Κωμοδίκη του JA Κύπρου θα συμβάλλουν στην συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του.

Το νέο ΔΣ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τις προκλήσεις που έρχονται, δηλώνοντας πως είναι έτοιμο να συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων του οργανισμού. «Είμαστε έτοιμοι, με νέες ιδέες, όρεξη και πάθος να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στον οργανισμό για ένα καλύτερο αύριο για τους νέους και τις νέες του τόπου μας» δήλωσε ενθουσιασμένο το νέο ΔΣ.

Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει να σημειωθεί η σημαντική πρόοδος που επιτυγχάνεται φέτος στον τομέα της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στην Κύπρο, με την κατάρτιση της πρώτης Εθνικής Στρατηγικής από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την ενσωμάτωση της χρηματοοικονομικής παιδείας στο πρόγραμμα της Μέσης Εκπαίδευσης.

Οι εξελίξεις αυτές ανοίγουν νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού, τομείς στους οποίους το JA Cyprus παίζει κεντρικό ρόλο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.