1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού οργανώνει ο ΠΣΕΑΔ

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού οργανώνει ο ΠΣΕΑΔ

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού οργανώνει ο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, με πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού και σε συνεργασία με την Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, διοργανώνει μια σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονίας, στη Λεμεσό.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, μιας νόσου που επηρεάζει πολλές γυναίκες παγκοσμίως. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι καθοριστικές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ασθένειας και, μέσα από αυτή την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρους ιατρούς και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν τρεις εξειδικευμένοι ιατροί:

  • Ο Δρ. Γεώργιος Άστρας, Ογκολόγος Παθολόγος, θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις στην ογκολογία και τη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.
  • Η Δρ. Γεωργία Γεωργίου, Γενική Χειρούργος και Χειρούργος Μαστού, θα μιλήσει για τη χειρουργική προσέγγιση και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης για την επιτυχή έκβαση των θεραπειών.
  • Ο Δρ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Πλαστικός Χειρούργος, θα επικεντρωθεί στις επιλογές αποκατάστασης μετά από μαστεκτομή και τη συμβολή της πλαστικής χειρουργικής στην ποιότητα ζωής των ασθενών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΠΣΕΑΔ: Με εθελοντική αιμοδοσία τιμά φέτος την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσουν συζητήσεις με το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

«Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας, καθώς η ενημέρωση και η στήριξη είναι καθοριστικές στην αντιμετώπιση αυτής της ασθένειας. Μαζί Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!» όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΕΑΔ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντίγονο Θεοδώρου στο 99608860 ή τον κ. Φάνο Βακανά στο 993358568.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.