1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Αλλάζουν τακτική οι Lloyd’s στην αντιμετώπιση κακών συμπεριφορών

Αλλάζουν τακτική οι Lloyd’s στην αντιμετώπιση κακών συμπεριφορών

Αλλάζουν τακτική οι Lloyd’s στην αντιμετώπιση κακών συμπεριφορών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι Lloyd’s, η παλαιότερη αγορά ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στον κόσμο, σχεδιάζει να εισαγάγει μια σειρά αλλαγών για τον εκσυγχρονισμό και τον εξορθολογισμό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την κακή συμπεριφορά και τις προβληματικές συμπεριφορές στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων τόσο οικονομικών όσο και μη οικονομικών θεμάτων.

Το νέο πλαίσιο αποσκοπεί στην καλύτερη ευθυγράμμιση με τις εσωτερικές διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού και πειθαρχικές διαδικασίες των εταιρειών, ενισχύοντας την ικανότητά τους να διερευνούν και να αντιμετωπίζουν ανεξάρτητα ζητήματα που αφορούν τους δικούς τους υπαλλήλους.

Επιπλέον, θα αναγνωρίζει την εμπιστοσύνη στην ικανότητα των διαχειριστικών πρακτόρων και των κοινοπραξιών που πληρούν τα επίπεδα ωριμότητας που καθορίζονται στην αρχή της κουλτούρας να επιλύουν ζητήματα χωρίς να απαιτείται παρέμβαση από τους Lloyd’s.

Ο όμιλος σκοπεύει να διευκρινίσει τι συνιστά απαράδεκτη συμπεριφορά και στάση, συμπεριλαμβανομένου του μη οικονομικού παραπτώματος, και να καθορίσει πότε και πώς θα παρεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την ευθυγράμμιση των λειτουργιών Enforcement και Oversight των Lloyd’s για την υιοθέτηση μιας πιο ολοκληρωμένης προσέγγισης στη διαχείριση των υποθέσεων. Η εποπτεία θα έχει κεντρικό ρόλο σε αυτή την προσέγγιση, με την υποστήριξη της Επιβολής να είναι διαθέσιμη ανάλογα με τις ανάγκες.

Επιπλέον, ο όμιλος στοχεύει να βελτιώσει τις εσωτερικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων για να διασφαλίσει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται με μεγαλύτερη ταχύτητα και συνέπεια, διατηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες διαδικαστικές εγγυήσεις.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!