1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Allianz Trade: Στρατηγική συνεργασία με TreviPay

Allianz Trade: Στρατηγική συνεργασία με TreviPay

Allianz Trade: Στρατηγική συνεργασία με TreviPay
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Allianz Trade υπέγραψε συνεργασία με την TreviPay, εταιρεία εξειδικευμένη στη διαχείριση ταμειακών ροών, με στόχο τη βελτιωμένη διαχείριση πιστωτικού κινδύνου και την ενίσχυση των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων για επιχειρήσεις.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Allianz Trade θα ενσωματωθεί στη σουίτα λύσεων εμπορικής πίστωσης και τιμολόγησης της TreviPay, προσφέροντας στις επιχειρήσεις παγκοσμίως καλύτερη αξιολόγηση και διαχείριση χρηματοδοτικών κινδύνων. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα μπορούν να διασφαλίσουν τις συναλλαγές τους και να αναπτυχθούν με αυτοπεποίθηση. Αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα επωφελής για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες μπορεί να μην διαθέτουν ιστορικό εμπορικών πιστώσεων, αλλά έχουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Επιπλέον, η συνεργασία υποστηρίζει εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πωλήσεις στον καταναλωτή, βοηθώντας τις να διαχειριστούν τους κινδύνους που απορρέουν από πωλήσεις εκτός των παραδοσιακών δικτύων διανομής.

Η Allianz Trade, με την ικανότητά της να αξιολογεί τους πιστωτικούς κινδύνους ενός ευρέος φάσματος πελατών, συμπληρώνει τις αυτοματοποιημένες B2B λύσεις πληρωμών της TreviPay, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη συναλλαγών και αποτελεσματική διαχείριση κινδύνων.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της TreviPay, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης απαιτήσεων (A/R) και η παροχή εμπορικής πίστωσης είναι ζωτικής σημασίας για την αφοσίωση των B2B αγοραστών. Η μελέτη έδειξε ότι το 72% των αγοραστών είναι πιο πιστοί σε επιχειρήσεις που προσφέρουν τις προτιμώμενες μεθόδους πληρωμής τους, με την εμπορική πίστωση να αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Παράλληλα, πολλές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να προσφέρουν εμπορική πίστωση λόγω των πιέσεων στις ταμειακές τους ροές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  8 Τρισεκατομμύρια δολάρια χάθηκαν παγκοσμίως το 2023 λόγω κυβερνοεγκλήματος

Η συνεργασία με την Allianz Trade επιτρέπει στην TreviPay να ενισχύσει τις ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις, χρησιμοποιώντας την ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων και προσαρμόζοντας τις λύσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών. Οι πελάτες της TreviPay μπορούν να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω τη διαδικασία παραγγελιών, εξασφαλίζοντας ότι οι εμπορικές τους πιστώσεις και τιμολογήσεις είναι όχι μόνο αυτοματοποιημένες, αλλά και οικονομικά ασφαλείς. Ως αποτέλεσμα, η Allianz Trade αποκτά έναν σημαντικό συνεργάτη για πελάτες που χρειάζονται προηγμένες τεχνολογικές λύσεις αυτοματισμού A/R στις συναλλαγές τους.

Η TreviPay, με έδρα τις ΗΠΑ, διαχειρίζεται συναλλαγές ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, σε 18 νομίσματα και πάνω από 27 χώρες παγκοσμίως.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.