1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Altius Insurance: Εγκαινίασε τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της στο κέντρο της...

Altius Insurance: Εγκαινίασε τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Λευκωσία

Altius Insurance: Εγκαινίασε τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Λευκωσία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου κτιρίου της στο κέντρο της πρωτεύουσας, που αποτυπώνει τη δυναμική παρουσία της και της υψηλές της επιδόσεις της στη βιομηχανία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιος, ενώ της επίσημης τελετής προηγήθηκε αγιασμός.  Στη συνέχεια, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της ασφαλιστικής εταιρείας κ. Δούκα Παλαιόλογου, ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την ανοδική πορεία της Altius Insurance και αναφέρθηκε στους νέους και μελλοντικούς στόχους της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, την επίσημη τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του προσωπικού, του δικτύου πωλήσεων και στενοί συνεργάτες της Altius Insurance, εκπρόσωποι του ιατρικού, νομικού χώρου και παράγοντες της επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Η Altius Insurance δραστηριοποιείται στον τομέα των ασφαλίσεων τα τελευταία 31 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των ατομικών, οικογενειακών και επιχειρηματικών αναγκών. Ταυτόχρονα, καινοτομεί προσφέροντας στους ασφαλισμένους υπηρεσίες νέας γενιάς που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής. Διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικούς φορείς της χώρας, και έχει παρουσία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, με 9 καταστήματα, και άρτια καταρτισμένο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων. Παράλληλα με την επιτυχημένη επιχειρηματικής δράση, η Altius Insurance αποδεικνύει καθημερινά το κοινωνικό της πρόσωπο με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί, εξασφαλίζοντας το αίσθημα της ασφάλειας σε ευρύτερο κοινό.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.