1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αναβλήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κόσμος Ασφαλιστικής

Αναβλήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κόσμος Ασφαλιστικής

Αναβλήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κόσμος Ασφαλιστικής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Κόσμος Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ (η «Εταιρεία») ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό σχετικά με την αναβολή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 57 του Καταστατικού Εγγράφου της Εταιρείας, η συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί. Ως εκ τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, στις 15:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή αρ. 46, 1080 Λευκωσία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα εξετάσει και εγκρίνει τα ακόλουθα ψηφίσματα:

(α) Εξέταση της Ετήσιας Έκθεσης της Εταιρείας για το έτος 2023 (περιλαμβανομένων της Έκθεσης Διαχείρισης, Έκθεσης Εταιρικής Διακυβέρνησης και τις ελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις του της Εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023,

(β) Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση των εκ περιτροπής απερχομένων και όσων διορίστηκαν μετά την τελευταία Ετήσια Γενική Συνέλευση,

(γ) καθορισμός αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση της πολιτικής αμοιβών της Εταιρείας,

(δ) διορισμός ελεγκτών και εξουσιοδότηση για τον καθορισμό της αμοιβής τους,

(ε) οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορεί να εξεταστεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!