1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αποχώρησε από την Commerical General ο Στέλιος Τραχωνίτης

Αποχώρησε από την Commerical General ο Στέλιος Τραχωνίτης

Αποχώρησε από την Commerical General ο Στέλιος Τραχωνίτης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αποχώρηση του από τη θέση του Chief Operations Officer (COO) της Commerical General Insurance (CGI) ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του στο LinkedIn, ο Στέλιος Τραχωνίτης.

Ο κ. Τραχωνίτης που βρισκόταν στην εταιρεία και τη συγκεκριμένη θέση τους τελευταίους 29 μήνες, περιγράφει την πορεία του σε αυτή ως μια δημιουργική και απαιτητική διαδρομή γεμάτη προκλήσεις και επιτεύγματα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, κατά την περίοδο αυτή, επιτεύχθηκαν σημαντικά ορόσημα και βελτιώσεις εκφράζοντας την ικανοποίηση του που αφήνει την εταιρεία με αυτή να παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα το πρώτο εξάμηνο του 2024. Εκφράζει ακόμα τον σεβασμό του για την ομάδα του που κατάφερε να πετύχει αυξήσεις τόσο σε επίπεδο παραγωγής και τεχνικών αποτελεσμάτων αλλά όσο και σημαντικές μειώσεις σε επίπεδο απαιτήσεων. Όλα αυτά μέσα από τη συνεχή αφοσίωσή τους, τη συνέπεια, τη σκληρή δουλειά, τη δέσμευση και την εστίασή τους.

Ο κ. Τραχωνίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Πρόεδρο, τον CEO και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της CGI για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έδειξαν προς αυτόν και την ομάδα του. Επίσης, ευχαρίστησε την Διοικητική του ομάδα και το προσωπικό για τις συνεχής τους προσπάθειές, τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή τους, καθώς και τους Γενικούς Αντιπροσώπους και τους Πράκτορες για την υποστήριξή τους στο Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της εταιρείας.

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, ο κ. Τραχωνίτης δήλωσε ενθουσιασμένος για τα όσα επιτεύχθηκαν και ανυπομονεί για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.