1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ζωής & Υγείας
  6. »
  7. Αποταμίευση: Μια συνήθεια θησαυρός

Αποταμίευση: Μια συνήθεια θησαυρός

Αποταμίευση: Μια συνήθεια θησαυρός
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αποταμίευση… μια λέξη που όλοι αναγνωρίζουμε τη σημαντικότητά της. Όμως στην πράξη τι γίνεται;

Η αποταμίευση είναι πολύτιμη και πραγματικά αναγκαία για πολλούς λόγους.

Στη σημερινή εποχή, με τον υψηλό πληθωρισμό και την απαξίωση σε ένα βαθμό του τραπεζικού συστήματος για αποταμίευση χρημάτων, ο Ασφαλιστικός Κλάδος προτάσσοντας την ανθεκτικότητα του σε περιόδους κρίσης και την υψηλή φερεγγυότητα των εταιρειών, αποτελεί μία από τις πιο σταθερές επιλογές για να επενδύσει κάποιος για το μέλλον.

Μέσα από τα διάφορα σχέδια που υπάρχουν στην αγορά είτε για επενδυτικά ασφαλιστικά προϊόντα είτε για συνταξιοδοτικά σχέδια, οι ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο ζωής προσφέρουν αρκετές επιλογές για τους πολίτες που θέλουν να επενδύσουν μέρος των χρημάτων τους για το μέλλον, το δικό τους και των ανθρώπων που αγαπούν.

Η αποταμίευση μπορεί να γίνει μια αγαπημένη συνήθεια, η οποία παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη. Ωστόσο, στην καθημερινότητα πολύ συχνά οι άνθρωποι δυσκολεύονται να τηρήσουν έναν προϋπολογισμό, πόσο μάλλον να αποταμιεύσουν!

Το να απευθυνθείτε σε μια ασφαλιστική εταιρεία για να ακολουθήσετε κάποιο αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορεί να είναι μια πολύ σοφή επιλογή με σίγουρο αποτέλεσμα. Η αποταμίευση απαιτεί πειθαρχεία και συνέπεια, αυτοκυριαρχία και αυτοέλεγχο, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό ίσως να είναι μια πρόκληση όσες φορές έχετε δοκιμάσει να το κάνετε μόνοι σας. Γι’ αυτό η σίγουρη και ακριβής λύση είναι να επιλέξετε μια ασφαλιστική εταιρεία η οποία θα σας εξασφαλίσει ότι το αποταμιευτικό σας πρόγραμμα θα εξελιχθεί ακριβώς όπως ονειρεύεστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι σε σταματά από το να κάνεις ασφάλεια ζωής;

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε αυτή την επιλογή!

Ανεξάρτητα από τη φάση της ζωής σας η αποταμίευση είναι μια μελλοντική επένδυση που αφήνει το κεφάλι σας ήσυχο και ξέρετε ότι έχετε δρομολογημένες τις υποθέσεις σας με τους δικούς σας όρους!

Και αυτό μπορεί να αποδειχτεί πραγματικά σωτήριο σε πολλές περιπτώσεις. Είτε θέλετε να το συνδυάσετε με ένα συνταξιοδοτικό σχεδιασμό, είτε απλά να το συνδυάσετε με την κάλυψη ζωής ή ό,τι άλλο είναι καλύτερο για εσάς. Τα ασφάλιστρα και οι αποδόσεις αποταμίευσης μπορεί να επωφελούνται από φορολογικά πλεονεκτήματα και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό όφελος που χρειάζεται να λάβετε υπόψιν σας!

Τα όνειρα χρειάζονται επένδυση και χρόνο για να υλοποιηθούν. Οι ευκαιρίες πάντα ξεκινούν από το τώρα! Το να προγραμματίσετε τα επόμενα χρόνια της ζωής σας και να εξασφαλίσετε ένα κεφάλαιο με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο μεγάλα σας όνειρα είναι πραγματικά θαυμάσιο!

Σκεφτείτε πού θα θέλατε να είστε σε 10 χρόνια από τώρα και πώς θα θέλατε να είστε!

Τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε σήμερα και για τα επόμενα 10 χρόνια για να βρεθείτε εκεί και να υλοποιήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας;

Επιπλέον, η αποταμίευση μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά απρόοπτα που ενδεχομένως βρεθούν στο δρόμο σας και χρειάζεστε άμεσα κεφάλαιο για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Eurolife Blog: Γιατί να κάνεις ασφάλεια ζωής πριν τα 30

Κι ανεξάρτητα από την υγεία σας, την ηλικία σας και το επάγγελμά σας η αποταμίευση είναι προσιτή σε όλους! Αποτελεί μια ιδανική συνήθεια για κάθε άνθρωπο! 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.