1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Ασφαλιστική: Αγώνας Aquathlon στην Αγία Νάπα

CNP Ασφαλιστική: Αγώνας Aquathlon στην Αγία Νάπα

CNP Ασφαλιστική: Αγώνας Aquathlon στην Αγία Νάπα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η CNP Ασφαλιστική, η Πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου της Κύπρου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής της συμμετοχής, στήριξε τον αγώνα Aquathlon, ο οποίος διεξήχθη στην Αγία Νάπα στις 30 Ιουνίου. Ο αγώνας ήταν μια ακόμη αθλητική διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Σε μια εποχή πολλαπλών προκλήσεων, είναι ευθύνη των μεγάλων και δυνατών επιχειρήσεων του τόπου να στέκονται δίπλα στην κοινωνία. Η CNP Ασφαλιστική αναλαμβάνει δράσεις, σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων και ο αθλητισμός, προβάλλοντας τις αξίες της άμιλλας, της αφοσίωσης στο στόχο και της θέλησης για διάκριση.

Τα  βραβεία στους πρωταθλητές απένειμε η Λειτουργός Πωλήσεων και Στήριξης Εργασιών της CNP Ασφαλιστική, κα Σταύρη Ζωνιά. Η CNP Ασφαλιστική ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων και συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.