1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν του Insurance Talks

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν του Insurance Talks

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν του Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ένα θέμα που παρουσιάζει πάντα ενδιαφέρον ασχολήθηκε το 19o και τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks, όπου φιλοξενήσαμε δύο διακεκριμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, για να συζητήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρηματίες του τόπου μας για την αξία της ασφάλισης!

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, Δημιουργού του Cyprus Insurance News, σε αυτό το επεισόδιο ήταν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Χατζησοφοκλέους και Σάκης Διονυσίου, ιδιοκτήτες των Ασφαλιστικών Γραφείων HJS Insurance και DHD Insurance αντίστοιχα.

Ξεκινώντας τη συζήτηση μας σκιαγραφήσαμε τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις στη χώρα μας ενώ αναφερθήκαμε και στα σημαντικότερα είδη ασφαλίσεων και τις καλύψεις που επιχειρηματίες της χώρας μας ζητούν.

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στα πολυασφαλιστήρια συμβόλαια επιχειρήσεων που διαθέτουν οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες με τους φιλοξενούμενους μας να μας εξηγούν τι καλύψεις συνήθως περιλαμβάνουν αλλά και το τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρηματίες.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην κυβερνοασφάλιση αφού οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο σήμερα είναι μεγαλύτεροι από ποτέ τονίζοντας ότι στη σημερινή ψηφιακή εποχή το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι πότε θα πέσουμε θύμα κυβερνοεπίθεσης, γι’ αυτό και πρέπει να προνοούμε έγκαιρα με μία ασφάλιση για τους κινδύνους αυτούς.

Ακόμη μιλήσαμε για είδη ασφάλισης που δεν είναι τόσο διαδεδομένα όπως οι Ασφαλίσεις Εγγυήσεων και πιστώσεων αλλά και της Ασφάλισης ευθύνης διευθυντών και στελεχών (D&O).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ξεπέρασε τις 400,000 προβολές η εκπομπή Insurance Talks

Τέλος, μιλήσαμε για τα ομαδικά σχέδια για υγεία και σύνταξη αλλά και για μία κάλυψη που μέσα στην πανδημία καταλάβαμε για τα καλά την αξία της, την Διακοπή Εργασιών.

Δείτε εδώ ολόκληρο το το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Insurance Talks:

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

Cosmos Insurance

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Nimela Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!