1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Συνεντεύξεις
  6. »
  7. DHD Insurance: Έμφαση στη συνέπεια και τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη!

DHD Insurance: Έμφαση στη συνέπεια και τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη!

DHD Insurance: Έμφαση στη συνέπεια και τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η DHD Insurance είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών  με εξειδίκευση στον Γενικό Κλάδο και με μία πετυχημένη πορεία πέραν των 25 ετών εξυπηρετώντας τους πελάτες της με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η DHD Insurance, με έδρα την Λεμεσό, είναι το αποτέλεσμα της ενασχόλησης του ιδιοκτήτη της, Σάκη Διονυσίου, με το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου, πριν από 27 χρόνια. Έχοντας από την πρώτη ημέρα την πεποίθηση ότι για να πετύχεις στη ζωή γενικότερα και στο επιχειρείν ειδικότερα χρειάζεται περισσότερη δουλειά από λόγια, η DHD Insurance κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών της.

Όπως μας λέει ο κ. Διονυσίου τα πρώτα χρόνια που το ασφαλιστικό του γραφείο ξεκίνησε τη δραστηριότητα του στον ασφαλιστικό χώρο, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά αφού τα ασφαλιστικά προϊόντα που ήταν διαθέσιμα και μπορούσε να προσφέρει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος ήταν περιορισμένα, το μέγεθος της αγοράς ήταν κατά πολύ μικρότερο σε σχέση με σήμερα ενώ οι νομοθετικές και κανονιστικές υποχρεώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν πολύ διαφορετικές.

Από την ίδρυση του γραφείου μέχρι και σήμερα, η DHD Insurance έχει καταγράψει μία ανοδική πορεία καταφέρνοντας να εδραιωθεί στην αγορά ως ένα ασφαλιστικό γραφείο που έχει στο επίκεντρο τον κάθε πελάτη. Η ανοδική αυτή πορεία ήταν αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας της με τις ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και με τους πελάτες. Με την ομάδα του γραφείου να έχει πλέον διευρυνθεί αφού πέραν του μόνιμου προσωπικού που απασχολεί, τα τελευταία 5 χρόνια έχει ενταχθεί στην ομάδα και ο Όμηρος Διονυσίου, που αποτελεί τη νέα γενιά του γραφείου.

Όπως μας λέει ο ίδιος, η ενασχόληση του με τον ασφαλιστικό κλάδο και το γραφείο ήταν μία απόφαση που πήρε ο ίδιος χωρίς την προτροπή ή την πίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον. Εκείνο που τον κέρδισε, όπως μας λέει, είναι η επαφή με τον κόσμο και η ουσιαστική συνεισφορά του ως επαγγελματίας στη ζωή των πελατών του. Όπως μας είπε θεωρεί το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου ίσως ένα από τα κορυφαία που μπορεί να επιλέξει ένας νέος σήμερα.

Στόχος πλέον του γραφείου αποτελεί η επαγγελματική κατάρτιση ολόκληρης της ομάδας, έτσι ώστε να μπορούν να συμβουλεύουν κατάλληλα τους πελάτες τους και να ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση που διαμορφώνεται στο σημερινό πολύ απαιτητικό περιβάλλον.

Η DHD Insurance έχει μεγάλη εξειδίκευση στα ασφαλιστικά προϊόντα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ενώ παράλληλα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σε όλο το φάσμα των συμβολαίων του Γενικού Κλάδου.

Βλέποντας το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία και μέσα από την αγάπη για τον θεσμό της ασφάλισης, η DHD Insurance έχει θέσει ως στόχο για το μέλλον την διεύρυνση των προϊόντων που θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της δίνοντας έμφαση σε εξειδικευμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και όχι μόνο! Με εστίαση σε καινούργια και καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα που οι επιχειρήσεις χρειάζονται αλλά πολλές φορές αγνοούν, όπως οι Ασφαλίσεις Εγγυήσεων και η Ασφάλιση Κυβερνοχώρου, θέλουν να ξεχωρίσουν στην ασφαλιστική αγορά.

omiros-dionysiou

Στο πλαίσιο αυτό και αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενημέρωσης των επιχειρήσεων γύρω από τα ασφαλιστικά θέματα, η DHD Insurance διοργάνωσε την περσινή χρονιά με τεράστια επιτυχία, μία ενημερωτική ημερίδα που απευθυνόταν στις επιχειρήσεις της πόλης της Λεμεσού και όχι μόνο.

Η ενημερωτική ημερίδα κέρδισε τις εντυπώσεις όσων παρευρέθηκαν και έγινε το επίκεντρο της συζήτησης στους επιχειρηματικούς κύκλους. Το θέμα τις ημερίδας ήταν η σημασία της αξιολόγησης κινδύνων για τις επιχειρήσεις σήμερα και πως η ασφάλιση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικότητα ρόλο για τη βιωσιμότητα κάθε οργανισμού.

Όσον αφορά την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, η DHD Insurance την αντιμετωπίζει ως σύμμαχο που επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να κάνουν τις καθημερινές τους εργασίες πολύ πιο γρήγορα και με ακρίβεια, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που η τεχνολογία προσφέρει.

Στα πλαίσια αυτά, μόλις πριν μερικές ημέρες, η εταιρεία έχει λανσάρει μία καινούργια ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λύσεις που μπορεί να προσφέρει σε Ταξιδιωτικά Γραφεία, Επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά και τους Digital Nomads που είναι η νέα τάση της εποχής στα εργασιακά.

Από την άλλη αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία με το ευρύτερο κοινό, η εταιρεία έχει εδώ και μήνες ενισχύσει την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ενώ στηρίζει χορηγικά πρωτοβουλίες που έχουν σκοπό να ενισχύσουν την ευαισθητοποίηση του κοινού σε διάφορους τομείς γύρω από την ασφάλιση.  

Όπως λέει καταληκτικά ο κ. Σάκης Διονυσίου, «στην DHD Insurance είμαστε αφοσιωμένοι να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση μας συνεχώς, με στόχο πάντα την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη».

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +357 25822660

Email: [email protected]  

Ιστοσελίδα: https://www.dhdinsurance.com

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μακαρίου 140, Raptopoulos Center, Γραφείο 103, Λεμεσός, Κύπρος

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.