1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Διάλεξη για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία από την CNP Ασφαλιστική

Διάλεξη για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία από την CNP Ασφαλιστική

Διάλεξη για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία από την CNP Ασφαλιστική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, διοργανώνουν μια δωρεάν εκδήλωση με θέμα «Νέες Προκλήσεις για την Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 16:30 στο Αμφιθέατρο Λήδρα στο Στρόβολο.

Η ακατάπαυστη τεχνολογική ανάπτυξη, η επιβεβλημένη ανάγκη για πράσινη μετάβαση, οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης και οι ραγδαίες δημογραφικές αλλαγές, επιβάλλουν την περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη πολιτικών και στρατηγικών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που επιφέρουν στην
επαγγελματική ασφάλεια και υγεία.

H παρουσίαση των Δρ. Κλειούς Βαριάνου Μικελλίδου και Δρ. Όλγας Νικολαΐδου, μελών της ερευνητικής ομάδας του Κέντρου Αριστείας CERIDES του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στοχεύει στην ανάδειξη των σημαντικότερων υφιστάμενων και αναδυόμενων προκλήσεων για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία. Η ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού και διαδραστικού διαλόγου με τους συμμετέχοντες και η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών, αναμένεται ότι θα συμβάλει στην εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων και καλών πρακτικών.

Σημαντικά στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της κοινής μας προσπάθειας για ανάπτυξη και διατήρηση της Θετικής Κουλτούρας Ασφάλειας & Υγείας, ελαχιστοποιώντας τα εργατικά ατυχήματα, τις επαγγελματικές ασθένειες και γενικότερα τα ανεπιθύμητα συμβάντα στον εργασιακό χώρο.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επαγγελματίες στον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς και στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πρόστιμο €7.000 σε εργοδότη για τραυματισμό εργαζομένου

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: Ασφάλεια και Υγεία

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!