1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Επιστρέφουν τα Digital Finance Awards – Μεγάλη η Κυπριακή συμμετοχή στην...

Επιστρέφουν τα Digital Finance Awards – Μεγάλη η Κυπριακή συμμετοχή στην κριτική επιτροπή

Επιστρέφουν τα Digital Finance Awards – Μεγάλη η Κυπριακή συμμετοχή στην κριτική επιτροπή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η 4η Διοργάνωση των Digital Finance Awards (DFA 2025), ο θεσμός που επιβραβεύει τα πρωτοπόρα έργα και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προάγουν την Ψηφιακή Μετάβαση του Τραπεζικού και Ασφαλιστικού κλάδου, επιστρέφει με εμπλουτισμένες, πρόσθετες και επίκαιρες Κατηγορίες.

Στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις υποβλήθηκαν πάνω από 350 υψηλής ποιότητας έργα σε νευραλγικές και αναδυόμενες περιοχές συνεισφέροντας στην ανάδειξη λύσεων και καινοτομιών, ενδυναμώνοντας την πολύ-επίπεδη κανονιστική συμμόρφωση, και στοχεύοντας τελικά στην ουσιαστική μεταμόρφωση και αναβάθμιση των κλάδων του Digital Banking και του Digital Insurance σύμφωνα με τις νέες επιταγές.

Τις υποψηφιότητες στα Digital Finance Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Η Κυπριακή συμμετοχή στην κριτική επιτροπή είναι μεγάλη με καταξιωμένα ονόματα στο χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Κύπρου που ολοένα και περισσότερο ανθίζει.

Δείτε αναλυτικά την κριτική επιτροπή εδώ: Digital Finance Awards

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.