1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Έρχεται η 1η εκπομπή Insurance Talks της νέας Σεζόν – Στείλτε...

Έρχεται η 1η εκπομπή Insurance Talks της νέας Σεζόν – Στείλτε τις ερωτήσεις σας

Έρχεται η 1η εκπομπή Insurance Talks της νέας Σεζόν – Στείλτε τις ερωτήσεις σας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην τελική ευθεία για να βρεθεί πίσω στις οθόνες μας είναι η 3η σεζόν της εκπομπής Insurance Talks που θα είναι στον διαδικτυακό “αέρα” την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Η εκπομπή θα φιλοξενήσει στο πρώτο της επεισόδιο για φέτος, τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, κ. Ανδρέα Αθανασιάδη.

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο μας άρθρο, μία από τις αλλαγές που θα έχει η φετινή σεζόν είναι ότι θα δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να μας στείλουν πιθανές ερωτήσεις και θέματα που θα ήθελαν να συζητήσουμε με τον κάθε μας καλεσμένο.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα μπορείτε να μας κοινοποιήσετε τις δικές σας ερωτήσεις.

Τι αλλάζει φέτος;

Με συνεχή στόχο τη συνεχή βελτίωση και την μεγαλύτερη απήχηση του περιεχομένου της, η εκπομπή Insurance Talks, επιστρέφει για μία 3η σεζόν με ανανεωμένη διάθεση.

Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος:

  • Τα επεισόδια της εκπομπής θα ανεβαίνουν ολόκληρα εκτός από το Youtube και στο Facebook ενώ το ηχητικό της εκπομπής θα είναι διαθέσιμο στο Spotify.
  • Δύο ημέρες πριν το γύρισμα της εκπομπής, θα σας ενημερώνουμε για το θέμα και τον φιλοξενούμενο της επόμενης εκπομπής και θα δίνουμε την ευκαιρία σε όλους εσάς να στείλετε τις δικές σας ερωτήσεις. Αυτό θα γίνεται τόσο μέσα από την ιστοσελίδα μας αλλά και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
  • Σε επιλεγμένες εκπομπές, θα δίνεται η ευκαιρία σε μικρό αριθμό θεατών, να παρακολουθήσουν Live στο Studio την εκπομπή.
  • Περισσότερο περιεχόμενο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
  •  Εμπλουτισμένη θεματολογία και περισσότερες εκπλήξεις

Οι Χορηγοί της εκπομπής

Την εκπομπή μας συνεχίσουν να στηρίζουν για 3η σεζόν οι χορηγοί μας. Οι μέχρι τώρα Χορηγοί της εκπομπής είναι οι εταιρείες:

Cosmos Insurance

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Nimela Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια να μεταδώσουμε και να διαδώσουμε την αξία της ασφάλισης στην κοινωνία αλλά και να προσφέρουμε χρήσιμο περιεχόμενο στους επαγγελματίες του κλάδου, μπορούν να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα και να πάρουν στο Email τους τα Χορηγικά Πακέτα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.