1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Έρχεται το 2ο Insurance Talks για φέτος – Στείλτε τις ερωτήσεις...

Έρχεται το 2ο Insurance Talks για φέτος – Στείλτε τις ερωτήσεις σας

Έρχεται το 2ο Insurance Talks για φέτος – Στείλτε τις ερωτήσεις σας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πίσω στις οθόνες μας βρέθηκε πριν μερικές ημέρες η εκπομπή Insurance Talks, με μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, κ. Ανδρέα Αθανασιάδη.

Το δεύτερο επεισόδιο της σεζόν, θα κινηματογραφηθεί τις επόμενες ημέρες και θα έχει ως θέμα το Agency System των Ασφαλιστικών Εταιρειών και γενικότερα το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου και του Διευθυντή Ομάδας.

Φιλοξενούμενοι στην εκπομπή μας θα είναι δύο άνθρωποι με εμπειρίες από διάφορες θέσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και που αυτή τη στιγμή ηγούνται ενός Υποκαταστήματος Ασφαλιστικών Συμβούλων. Μαζί μας λοιπόν σε αυτό το επεισόδιο, θα είναι οι Χριστόδουλος Ελληνόπουλος και Αβραάμ Πεκρής.

Όπως ξεκινήσαμε από την πρώτη μας εκπομπή, από φέτος δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να μας στείλουν πιθανές ερωτήσεις και θέματα που θα ήθελαν να συζητήσουμε με τον κάθε μας καλεσμένο.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα μπορείτε να μας κοινοποιήσετε τις δικές σας ερωτήσεις.

Τι αλλάξαμε φέτος;

Με συνεχή στόχο τη συνεχή βελτίωση και την μεγαλύτερη απήχηση του περιεχομένου της, η εκπομπή Insurance Talks, επέστρεψε ανανεωμένη για μία 3η σεζόν.

Τι διαφορετικό θα βλέπουμε φέτος:

  • Τα επεισόδια της εκπομπής ανεβαίνουν ολόκληρα εκτός από το Youtube τόσο στο Facebook όσο και στο Spotify.
  • Δύο ημέρες πριν το γύρισμα της εκπομπής, θα σας ενημερώνουμε για το θέμα και τον φιλοξενούμενο της επόμενης εκπομπής και θα δίνουμε την ευκαιρία σε όλους εσάς να στείλετε τις δικές σας ερωτήσεις. Αυτό θα γίνεται τόσο μέσα από την ιστοσελίδα μας αλλά και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
  • Σε επιλεγμένες εκπομπές, θα δίνεται η ευκαιρία σε μικρό αριθμό θεατών, να παρακολουθήσουν Live στο Studio την εκπομπή.
  • Περισσότερο περιεχόμενο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
  •  Εμπλουτισμένη θεματολογία και περισσότερες εκπλήξεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται η 1η εκπομπή Insurance Talks της νέας Σεζόν - Στείλτε τις ερωτήσεις σας

Οι Χορηγοί της εκπομπής

Την εκπομπή μας συνεχίσουν να στηρίζουν για 3η σεζόν οι χορηγοί μας. Οι μέχρι τώρα Χορηγοί της εκπομπής είναι οι εταιρείες:

Cosmos Insurance

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Nimela Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια να μεταδώσουμε και να διαδώσουμε την αξία της ασφάλισης στην κοινωνία αλλά και να προσφέρουμε χρήσιμο περιεχόμενο στους επαγγελματίες του κλάδου, μπορούν να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα και να πάρουν στο Email τους τα Χορηγικά Πακέτα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.