1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνία
  6. »
  7. Εργατικό ατύχημα με κρίσιμο τραυματισμό

Εργατικό ατύχημα με κρίσιμο τραυματισμό

Εργατικό ατύχημα με κρίσιμο τραυματισμό
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 23 ετών, μετά από εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε υπό ανέγερση οικοδομή στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 23χρονος ενώ βρισκόταν στον δεύτερο όροφο της εν λόγω οικοδομής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 43χρονου, για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης του 23χρονου. Ο 43χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!