1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εσύ ακόμη τυπώνεις Business Cards; Μήπως ήρθε η ώρα εκσυγχρονιστείς;

Εσύ ακόμη τυπώνεις Business Cards; Μήπως ήρθε η ώρα εκσυγχρονιστείς;

Εσύ ακόμη τυπώνεις Business Cards; Μήπως ήρθε η ώρα εκσυγχρονιστείς;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας, πολλά πράγματα που θεωρούσαμε αυτονόητα μέχρι πριν μερικά χρόνια, φτάσαμε να ξεχνάμε πως ήταν παλιά.

Μήπως θυμάται κανείς πως παραγγέλνεις φαγητό από το τηλέφωνο;

Μήπως θυμάται κανείς πως βρίσκεις μία τοποθεσία σε πραγματικό χάρτη;

Μήπως θυμάται κανείς πως είναι να αγοράζεις τηλεκάρτα για να τηλεφωνήσεις;

Δεν νομίζουμε! Όλα αυτά ήρθε η τεχνολογία και μας έμαθε νέους τρόπους, πιο αποδοτικούς, να κάνουμε πράγματα που στο παρελθόν ήθελαν περισσότερο κόπο.

Έτσι συμβαίνει σιγά σιγά και με διάφορες πτυχές στις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα οι παραδοσιακές επαγγελματικές κάρτες έχουν αρχίσει να θεωρούνται παλιομοδίτικες.

Σήμερα, οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες αναζητούν πιο εντυπωσιακές και λειτουργικές λύσεις για την παρουσίαση των στοιχείων τους.

Εδώ έρχονται να αναλάβουν δράση οι NFC επαγγελματικές κάρτες και τα NFC stands, προσφέροντας μια επαναστατική προσέγγιση στη δικτύωση και την επικοινωνία.

Τι είναι οι NFC επαγγελματικές κάρτες;

Οι NFC (Near Field Communication) επαγγελματικές κάρτες είναι μια προηγμένη τεχνολογικά λύση που επιτρέπει την άμεση μεταφορά δεδομένων μεταξύ της κάρτας και ενός smartphone ή άλλης συσκευής με NFC. Αντί να δίνετε στους πελάτες και συνεργάτες σας μια κλασική χάρτινη κάρτα, μπορείτε να τους προσφέρετε μια NFC κάρτα που, με ένα απλό άγγιγμα, μεταφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την ιστοσελίδα σας, και άλλες σημαντικές πληροφορίες απευθείας στη συσκευή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο αποτελεί κρίσιμη πτυχή της σύγχρονης εταιρικής διακυβέρνησης

Η TECHTAP έκανε τις NFC κάρτες και τα NFC stands πιο προσιτές από ποτέ

Η διαδικασία απόκτησης των NFC καρτών και των NFC stands είναι απλή και μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του e-shop μας, https://nfcards.cy . Στον ιστότοπό της TECHTAP, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει και να προσαρμόσετε τις κάρτες σας με τα στοιχεία σας.

Η TECHTAP ήρθε για να βοηθήσει κάθε επαγγελματία να κάνει την επιχείρησή του πιο σύγχρονη, επαγγελματική και αποδοτική.

Μην περιμένετε! Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας σήμερα με τις NFC λύσεις και δείτε την επιχείρησή σας να απογειώνεται στον ψηφιακό κόσμο.

Απλά μπείτε στο https://nfcards.cy και αποκτήστε τη δική σας κάρτα ή σταντ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.