1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Eurolife: Αυτοματοποιεί την υποβολή ατομικών απαιτήσεων υγείας

Eurolife: Αυτοματοποιεί την υποβολή ατομικών απαιτήσεων υγείας

Eurolife: Αυτοματοποιεί την υποβολή ατομικών απαιτήσεων υγείας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Eurolife προσαρμόζεται στις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πολιτών. Ταυτόχρονα, ως πρωτοπόρος οργανισμός, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Η εταιρεία επενδύει στην τεχνολογία, αναβαθμίζοντας τα συστήματά της και την εξειδίκευση του προσωπικού της, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και να παρέχουν νέες υπηρεσίες και δυνατότητες για ευέλικτη και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife αυτοματοποιεί τη διαδικασία υποβολής ατομικών απαιτήσεων υγείας για τα προγράμματα Medica, μέσω του Myeurolife Portal. Οι ατομικές απαιτήσεις των πελατών της Eurolife μπορούν πλέον να καταχωρούνται και ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους πελάτες μέσω του Myeurolife Portal, όπου επιπλέον μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση προόδου των απαιτήσεών τους.

Μέσω μιας απλής διαδικασίας, με την ολοκλήρωση παροχής υπηρεσίας υγείας, οι πελάτες της Eurolife, κάτοχοι ενεργού συμβολαίου κάλυψης υγείας και συνδρομητές στο Myeurolife Portal, μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική απαίτηση για υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους ή για εξαρτώμενο μέλος. Αυτό γίνεται μέσω του Myeurolife Portal, με τη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων τους χρησιμοποιώντας προφορτωμένα πεδία και την επισύναψη των σχετικών δικαιολογητικών και ιατρικών εντύπων.

Παράλληλα, όσοι πελάτες επιθυμούν να υποβάλουν χειρόγραφα τις απαιτήσεις υγείας τους μπορούν να το πράξουν ακολουθώντας την υφιστάμενη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.