1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γαβριέλλα Διομήδους: Η πρώτη Παγκύπρια Ασφαλιστική Σύμβουλος της Eurolife

Γαβριέλλα Διομήδους: Η πρώτη Παγκύπρια Ασφαλιστική Σύμβουλος της Eurolife

Γαβριέλλα Διομήδους: Η πρώτη Παγκύπρια Ασφαλιστική Σύμβουλος της Eurolife
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μία λαμπερή βραδιά τον περασμένο Μάιο, η Eurolife βράβευσε τους κορυφαίους της Ασφαλιστικούς Συμβούλους. Όπως σε κάθε βράβευση τα φώτα πέφτουν σε αυτόν που βρίσκεται στην κορυφή και στην περίπτωση αυτή, για ακόμη μια χρονιά, πρώτη παγκύπρια σε ετησιοποιημένα ασφάλιστρα ήταν η Ασφαλιστική Σύμβουλος Γαβριέλλα Διομήδους.

Η Γαβριέλλα Διομήδους που για 7η συνεχόμενη χρονιά τερματίζει στην υψηλότερη κατηγορία βραβεύσεων της Eurolife, αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους και επιτυχημένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Eurolife και όχι μόνο, μιας εταιρείας που αναγνωρίζεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία της στον ασφαλιστικό κλάδο. Με μια καριέρα που ξεκίνησε περισσότερα από 15 χρόνια πριν και με παρουσία στην Eurolife από το 2015, η κα Διομήδους έχει αναδειχθεί σε μια ηγετική μορφή στο χώρο της ασφάλισης.

Η συνέπεια, η επιμονή και η αφοσίωση της στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών την βοήθησαν να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να χτίσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο.

Κατά την πορεία της στην Eurolife, η κα Διομήδους διακρίθηκε για την προσήλωση της στους πελάτες και την ικανότητά της να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Η δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία την ανέδειξε σε κορυφαία σύμβουλο της εταιρείας, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό τόσο των πελατών όσο και των συναδέλφων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Καλύτερη ασφαλιστική Ζωής και για το 2024 η Eurolife

Είναι ακόμη μέλος του Million Dollar Round Table (MDRT), του οργανισμού με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους σε όλο τον κόσμο, ως Top of the Table.

Σε ανάρτηση που έκανε η Eurolife στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ίδια η κα Διομήδους ανάφερε χαρακτηριστικά «Προσαρμοζόμαστε καθημερινά με βάση τις ανάγκες σας. Έχετε τις επιλογές, έχουμε τον τρόπο» ενώ στους δικούς της λογαριασμούς πρόσθεσε ότι «Παρότι αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγκίνηση, σημασία δεν έχει τόσο η ίδια η κατάταξη, αλλά το να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να δίνουμε αξία στους πελάτες μας».

Η κα. Διομήδους ευχαρίστησε την ομάδα της καθώς και τους αφοσιωμένους φίλους και πελάτες της, που η εμπιστοσύνη τους την κατατάσσει σταθερά τα τελευταία χρόνια στην 1η θέση ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Eurolife αναφέροντας για την εταιρεία ότι παρά την πρωτιά της, δεν επαναπαύεται, αλλά συνεχώς εξελίσσεται μαζί με όλους τους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους, με στόχο να γίνεται πιο ανθρωποκεντρική και πιο αξιοκρατική.

Δείτε το βίντεο από την βράβευση της κα. Διομήδους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.