1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γενικές Ασφάλειες: Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η καλύτερη ασφαλιστική Γενικού Κλάδου...

Γενικές Ασφάλειες: Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η καλύτερη ασφαλιστική Γενικού Κλάδου στην Κύπρο

Γενικές Ασφάλειες: Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η καλύτερη ασφαλιστική Γενικού Κλάδου στην Κύπρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

«Οι Γενικές Ασφάλειες έχουν ισχυρή φήμη ως η πιο αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και προσθέτοντας σε αυτό τη δυναμική στρατηγική του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, δομούν μια ισχυρή προσφορά ασφάλισης αξίας προς τους πελάτες τους».

Τονίζοντας εμφαντικά την παρουσία των Γενικών Ασφαλειών, το World Finance προσθέτει ότι η πιο πάνω διαπίστωση υποστηρίζεται από μια ολοκληρωμένη πελατειακή εμπειρία που ενισχύει περαιτέρω την προληπτική, ολιστική κατανόηση των στόχων και των αναγκών ασφάλισης των πελατών τους.

Το σχόλιο αυτό συνόδευσε την ανακοίνωση για την βράβευση των Γενικών Ασφαλειών ως την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο στα World Finance Insurance Awards για τέταρτη συνεχή χρονιά. Σύμφωνα με το World Finance, η ισχυρή οικονομική απόδοση των Γενικών Ασφαλειών υποδηλοί και ισχυρή αναγνώριση και εμπιστοσύνη από τους πελάτες τους.

Σχολιάζοντας την επιτυχία αυτή, η Γενική Διευθύντρια των Γενικών Ασφαλειών, Χριστιάνα Αγρότη, τόνισε ότι η προσήλωση των Γενικών Ασφαλειών είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές υπηρεσίες, σε δίκαιη τιμή, μεγιστοποιώντας την αξία για τους πελάτες και την κοινωνία μας. «Στις Γενικές Ασφάλειες, ο πελάτης έχει αξία, γιατί όλη μας η προσοχή εστιάζεται σε αυτόν. Είναι για αυτό το λόγο που είμαστε η πιο διακεκριμένη και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου. Στις Γενικές Ασφάλειες έχεις αξία, γιατί όλοι εμείς προσθέτουμε αξία σε κάθε συνάντηση, κάθε συναλλαγή, κάθε μέρα, κάθε λεπτό», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!