1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλεια προσωπικών ατυχημάτων και ταξιδιού;

Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλεια προσωπικών ατυχημάτων και ταξιδιού;

Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλεια προσωπικών ατυχημάτων και ταξιδιού;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όταν προετοιμαζόμαστε για ένα ταξίδι, είτε για αναψυχή είτε για δουλειά, το τελευταίο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η πιθανότητα ατυχήματος. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Σε αυτό το σημείο μπαίνει στο παιχνίδι η ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων – προσφέροντάς σας ψυχική ηρεμία και οικονομική προστασία σε περίπτωση απρόβλεπτου συμβάντος κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Στην Ideal Insurance, κατανοούμε τη σημασία του να αισθάνεστε ασφαλείς ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Γι’ αυτό προσφέρουμε ολοκληρωμένες Ασφαλίσεις Προσωπικών Ατυχημάτων προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, διασφαλίζοντας ότι εσείς και οι αγαπημένοι σας είστε προστατευμένοι όπου κι αν πάτε.

Τι είναι η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος;

Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος παρέχει οικονομική κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου που προκαλείται από ατύχημα. Σε αντίθεση με την ασφάλιση ασθενείας, η οποία καλύπτει τα έξοδα ιατρικής περίθαλψης, η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος προσφέρει παροχές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφόρων εξόδων, όπως η αποκατάσταση, το χαμένο εισόδημα ή ακόμη και οι αναγκαίες τροποποιήσεις στο σπίτι σας εάν μείνετε ανάπηρος.

Όταν συνδυάζεται με ταξίδια, αυτός ο τύπος ασφάλισης γίνεται ακόμη πιο απαραίτητος. Είτε ταξιδεύετε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, θέλετε να διασφαλίσετε ότι έχετε ισχυρή προστασία έναντι ατυχημάτων που διαφορετικά θα μπορούσαν να σας αφήσουν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  9% θα αυξηθεί το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ

Πώς λειτουργεί ενώ ταξιδεύετε;

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε διακοπές και δυστυχώς παθαίνετε μια πτώση που έχει ως αποτέλεσμα έναν σοβαρό τραυματισμό. Με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσωπικών ατυχημάτων από την Ideal Insurance, θα μπορούσατε να λάβετε μια εφάπαξ πληρωμή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη του κόστους της επείγουσας ιατρικής περίθαλψης, της μεταφοράς πίσω στο σπίτι ή ακόμη και μιας παρατεταμένης περιόδου ανάρρωσης.

Τα συμβόλαια της Ideal Insurance διασφαλίζουν επίσης ότι, σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος που οδηγεί σε μόνιμη αναπηρία, εσείς και η οικογένειά σας δεν θα βρεθείτε σε οικονομική δυσχέρεια. Το συμβόλαιο θα παρέχει μια πληρωμή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει το χαμένο εισόδημα, να καλύψει τα τρέχοντα ιατρικά έξοδα ή να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές στις ρυθμίσεις της διαβίωσής σας.

Πλεονεκτήματα των συμβολαίων προσωπικών ατυχημάτων της Ideal Insurance

Η Ideal Insurance προσφέρει μια σειρά από ασφαλιστήρια συμβόλαια προσωπικών ατυχημάτων σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και προϋπολογισμούς.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά των συμβολαίων μας:

  • Παγκόσμια κάλυψη: Τα συμβόλαιά μας προσφέρουν παγκόσμια κάλυψη, που σημαίνει ότι είστε προστατευμένοι όπου κι αν σας πάνε τα ταξίδια σας.
  • Ευέλικτες επιλογές πληρωμής: Ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού, τα συμβόλαιά μας μπορούν να παρέχουν τόσο εφάπαξ πληρωμές όσο και τακτικές πληρωμές για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης.
  • Επίδομα θανάτου από ατύχημα: Σε ατυχή περίπτωση θανάτου από ατύχημα, τα συμβόλαιά μας προσφέρουν οικονομική στήριξη στους δικαιούχους σας, εξασφαλίζοντας ότι θα τους φροντίζουν κατά την απουσία σας.
  • Ολοκληρωμένη κάλυψη: Από μικροτραυματισμούς έως σοβαρά ατυχήματα που οδηγούν σε αναπηρία, τα συμβόλαιά μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών σεναρίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Προστασία εισοδήματος ή ασφάλεια ζωής: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την προστασία της οικογένειάς σας;

Γιατί να επιλέξετε την Ideal Insurance;

Στην Ideal Insurance, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε συμβόλαια που δεν είναι μόνο ολοκληρωμένα αλλά και προσαρμόσιμα. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε ταξιδιώτης έχει μοναδικές ανάγκες, γι’ αυτό και οι ασφαλιστές μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κάλυψη που σας ταιριάζει.

Επιπλέον, η διαδικασία αποζημίωσής μας είναι απλή και χωρίς προβλήματα, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ανάρρωσή σας χωρίς το πρόσθετο άγχος της περιήγησης σε πολύπλοκες ασφαλιστικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Πανος Τσιολης

O Πάνος Τσιολής σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων BBA με ειδίκευση στους τομείς Marketing και Management, και αποφοίτησε με διάκριση άριστα ” cum laude” , όπως επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων MBA.

Δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία τα τελευταία Δεκατέσσερα Χρόνια ως Διακεκριμένος Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος. Διατηρεί το δικό του Ασφαλιστικό Γραφείο (Ideal Insurance – Tsiolis P.Insurance Services, Agents & Consultants).Έιναι Μέλος του Premier Association of Financial Advisors M.D.R.T ( Million Dollar Round Table).Κατέχει τα πιστοποιητικά C.F.A ( Certified Financial Advisor ) & E.I.I (European Insurance Intermediary).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ), από τις θέσεις Οργανωτικού Γραμματέα ΔΣ 2020-2021 και Πρόεδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας 2018-2021.

 

Είχε την τιμή να διοργανώσει ως Προεδρεύων του 4ου,5ου & 6ου Παγκύπριου Συνεδρίου του συνδέσμου 2018-2021. Όπως επίσης διατελεί επικεφαλής των επιτροπών εκπαίδευσης και Υγείας του Συνδέσμου, όπου εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο για το Γεσυ σε συνδιαβουλεύσεις με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα.