1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. H Atradius είναι επιβεβαιωμένα A rated από την AM Best και...

H Atradius είναι επιβεβαιωμένα A rated από την AM Best και Moody’s

H Atradius είναι επιβεβαιωμένα A rated από την AM Best και Moody’s
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

O διεθνής οίκος αξιολόγησης AM Best επιβεβαίωσε σε Α rating (Άριστη) την αξιολόγηση του Ομίλου εταιριών Atradius στις 18 Ιουλίου.

Αυτή η αξιολόγηση αντανακλά τη θέση της εταιρίας, την οποία η AM Best αξιολογεί ως πολύ ισχυρή, το αξιόπιστο επιχειρηματικό της προφίλ και την οξυδερκή διαχείριση εμπορικού κινδύνου που ακολουθεί.

Παράλληλα, την άριστη αξιολόγηση της Atradius επιβεβαίωσε και η Moody’s (A1/outlook stable), σύμφωνα με την οποία, το πιστωτικό προφίλ της Atradius υποστηρίζεται από την ηγετική της θέση στην αγορά, το ισχυρό Solvency Ratio, καθώς και την ικανότητά της να χρηματοδοτείται ανεξάρτητα από την Ισπανική μητρική της εταιρεία.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!