1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. H νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα της AIC Antigonos Insurance Consultants

H νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα της AIC Antigonos Insurance Consultants

H νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα της AIC Antigonos Insurance Consultants
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με νέα και βελτιωμένη ιστοσελίδα προβάλει την παρουσία του στην ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου το ασφαλιστικό γραφείο AIC Antigonos Insurance Agents, Sub-Agents & Consultants Ltd.

Η νέα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχει στους πελάτες του ασφαλιστικού γραφείου μια ολοκληρωμένη εμπειρία, συνδυάζοντας ευκολία χρήσης με πλούσια πληροφόρηση και σύγχρονη αισθητική.

Στην ιστοσελίδα της AIC-Antigonos Insurance Consultants, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πλήρες φάσμα των ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει. Από προσωπικές ασφαλίσεις, όπως υγείας και αυτοκινήτου, μέχρι εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, καλύπτει κάθε ανάγκη με αναλυτικές περιγραφές ενώ είναι σε θέση να δώσει τιμολόγηση για όποιο ασφαλιστικό σχέδιο ενδιαφέρει τον πελάτη.

Το διαθέσιμο ασφαλιστικό λεξικό στο μενού της ιστοσελίδας εκπαιδεύει και ενημερώνει πλήρως τον κάθε επισκέπτη ώστε να αισθανθεί περισσότερη οικειότητα με την ασφαλιστική ορολογία.

Όπως αναφέρει κι ο ιδιοκτήτης του ασφαλιστικού γραφείου, ο κ. Αντίγονος Θεοδώρου, στο εισαγωγικό μήνυμα της ιστοσελίδας: «Με αφοσίωση στα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και επαγγελματισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις προσαρμοσμένες πάντοτε στα θέλω του κάθε πελάτη.»

Λίγα λόγια για την AIC Antigonos Insurance Agents, Sub-Agents & Consultants Ltd 

Η AIC Antigonos Insurance Agents, Sub-Agents & Consultants Ltd ιδρύθηκε το 2014, όταν ο κύριος φορέας της εταιρίας κ. Αντίγονος Θεοδώρου, ξεκίνησε την καριέρα του ως ασφαλιστικός σύμβουλος στη διεθνή ασφαλιστική εταιρία MetLife.

Με βασικές αξίες την σκληρή δουλειά, την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό του, έθεσε από την αρχή τον πήχη ψηλά και κατάφερε από τον πρώτο κιόλας χρόνο να γίνει ένας εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων στους κλάδους ζωής, υγείας και προσωπικών ατυχημάτων. Μια τιμητική θέση που διατηρεί έκτοτε και μέχρι σήμερα.

Μέσω της προνομιακής συνεργασίας που έχει εξασφαλίσει με τις πιο σοβαρές και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Παράλληλα, αναπτύσσεται και σε νέες, καινοτόμες τεχνολογίες, που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!