1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού για την εξαγορά της CNP...

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού για την εξαγορά της CNP Cyprus

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού για την εξαγορά της CNP Cyprus
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της CNP Cyprus Insurance Holdings Limited από την Hellenic Bank Public Company Limited.

Η Hellenic Bank Public Company Limited είναι δημόσια εταιρεία, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Hellenic Bank Public Company Limited προσφέρει βασικές τραπεζικές υπηρεσίες καταθέσεων και χορηγήσεων σε πελάτες λιανικής και επιχειρηματικής τραπεζικής. Επιπρόσθετα, η Hellenic Bank Public Company Limited, μέσω των θυγατρικών της, παρέχει υπηρεσίες ασφαλειών γενικού κλάδου και ασφαλειών ζωής.

Η CNP Cyprus Insurance Holdings Limited είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η CNP Cyprus Insurance Holdings Limited στην Κύπρο δραστηριοποιείται μέσω των θυγατρικών της CNP Cyprialife Limited και CNP Asfalistiki Ltd. H CNP Cyprialife Limited είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και δραστηριοποιείται στην παροχή ασφαλειών υγείας και ζωής. Η CNP Asfalistiki Limited είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και δραστηριοποιείται στον κλάδο γενικών ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.