1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Anytime Cyprus συμμετείχε στο UniFEST με δράσεις για μια ασφαλέστερη...

Η Anytime Cyprus συμμετείχε στο UniFEST με δράσεις για μια ασφαλέστερη οδική κουλτούρα

Η Anytime Cyprus συμμετείχε στο UniFEST με δράσεις για μια ασφαλέστερη οδική κουλτούρα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Anytime Cyprus συμμετείχε στην πρώτη μέρα του UniFEST 2024 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το UniFEST είναι το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από το StudentLife στα πανεπιστήμια της Κύπρου.

Το UniFEST είναι μια γιορτή που προσελκύει νέους από πανεπιστήμια σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας πρωτότυπα challenges, διαγωνισμούς, παιχνίδια και ζωντανή μουσική. Φέτος, το φεστιβάλ περιλαμβάνει 7 πανεπιστήμια και πάνω από 30 αγαπημένα brands που ενισχύουν την εμπειρία των φοιτητών με θετικά vibes και δώρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Anytime προώθησε την ασφαλή οδήγηση, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των νέων οδηγών για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες, η Anytime επιδίωξε να καλλιεργήσει μια κουλτούρα υπεύθυνης συμπεριφοράς στους δρόμους, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για κοινωνική ευθύνη. Αυτή η προσπάθεια εντάσσεται στις συνεχείς δράσεις της εταιρείας που προάγουν την οδική ασφάλεια και τη μείωση των τραυματισμών, συμβάλλοντας θετικά στην κοινωνία​.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η εταιρεία.

Η πρωτοβουλία «Οι Αριθμοί Αλλάζουν»

Η Anytime Cyprus, μέσα από την πρωτοβουλία της «Οι Αριθμοί Αλλάζουν», επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τους κινδύνους της οδικής συμπεριφοράς και να μειώσει τον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων στην Κύπρο. Η καμπάνια αυτή βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία που αναδεικνύουν την αναγκαιότητα της ασφαλούς οδήγησης, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των οδηγών σε θέματα όπως η υπερβολική ταχύτητα, η χρήση κινητού τηλεφώνου και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  To πρόγραμμα Value της ΑΝΥΤΙΜΕ ανανεώθηκε για να καλύπτει ΚΑΘΕ ανάγκη!

Μέσα από συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς, η Anytime προάγει ενεργά τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Αυτή η κοινωνική δράση είναι μία από τις πολλές πρωτοβουλίες της εταιρείας που επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους τους οδηγούς, εστιάζοντας στην αλλαγή της νοοτροπίας και τη διαμόρφωση μιας νέας, υπεύθυνης κουλτούρας οδήγησης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.