1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η Aon Αποκαλύπτει το Μυστικό για Κερδοφορία των Ασφαλιστών σε Δύσκολες...

Η Aon Αποκαλύπτει το Μυστικό για Κερδοφορία των Ασφαλιστών σε Δύσκολες Αγορές!

Η Aon Αποκαλύπτει το Μυστικό για Κερδοφορία των Ασφαλιστών σε Δύσκολες Αγορές!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Aon παρουσίασε το Growth Decision Framework, μια συμβουλευτική υπηρεσία που στοχεύει στην ενίσχυση της λήψης αποφάσεων των ασφαλιστικών εταιρειών για καλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα στις διακυμάνσεις της αγοράς. Το πλαίσιο αυτό βοηθά τους ασφαλιστές να συνδυάζουν στρατηγικές κεφαλαίου και χαρτοφυλακίου με τους στρατηγικούς τους στόχους και το ρίσκο που επιθυμούν να αναλάβουν. Βασισμένο σε έρευνα από πάνω από 100 ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως, το πλαίσιο στοχεύει στη βελτιστοποίηση της απόδοσης και στη διαρκή προσαρμογή στις συνθήκες της αγοράς.

Η υπηρεσία αυτή αξιολογεί κρίσιμους δείκτες όπως η κερδοφορία, η μεταβλητότητα underwriting, οι κεφαλαιακές απαιτήσεις και οι αποδόσεις προσαρμοσμένες στον κίνδυνο. Οι ασφαλιστές μπορούν έτσι να προτεραιοποιούν τα τμήματα της αγοράς στα οποία θα επικεντρωθούν, να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, να κατανοούν καλύτερα τα κανάλια διανομής και τον ανταγωνισμό, και να εντοπίζουν ευκαιρίες επενδύσεων.

Ο Paul Campbell, επικεφαλής της στρατηγικής ανάπτυξης της Aon, τόνισε ότι το πλαίσιο βοηθά τους ασφαλιστές να βελτιστοποιούν τις αποφάσεις τους τόσο για βραχυπρόθεσμες τακτικές όσο και για μακροπρόθεσμους στόχους, ειδικά σε περιόδους μεταβλητότητας. Σύμφωνα με τον Andy Marcell, CEO του Risk Capital και της Reinsurance της Aon, οι τεκμηριωμένες αποφάσεις είναι κρίσιμες για την επιτυχή προσαρμογή των ασφαλιστικών στις απαιτήσεις της αγοράς. Το πλαίσιο αυτό βοηθά τις ασφαλιστικές να διατηρούν στρατηγικά σημαντικές επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζουν τα αδύναμα τμήματα και να διαφοροποιούν τις δραστηριότητές τους για μελλοντική κερδοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  9% θα αυξηθεί το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ

Η προσέγγιση της Aon επιτρέπει στους ασφαλιστές να λαμβάνουν αποφάσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια και αυτοπεποίθηση, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες της αγοράς, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Το Growth Decision Framework είναι μια καινοτόμος προσέγγιση που βοηθά τους ηγέτες του κλάδου να προσαρμόζουν τη στρατηγική τους, να αναπτύσσουν τις κατάλληλες τεχνολογικές και ανθρώπινες λύσεις, και να επιτυγχάνουν σταθερή απόδοση ακόμα και σε περιόδους αβεβαιότητας.

Η Aon με αυτή την πρωτοβουλία προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση στρατηγικών αποφάσεων, παρέχοντας στους ασφαλιστές τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς

 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.