1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η CNP Ασφαλιστική και το Υπουργείο Άμυνας στηρίζουν τις δράσεις οδικής...

Η CNP Ασφαλιστική και το Υπουργείο Άμυνας στηρίζουν τις δράσεις οδικής ασφάλειας για την εθνοφρουρά

Η CNP Ασφαλιστική και το Υπουργείο Άμυνας στηρίζουν τις δράσεις οδικής ασφάλειας για την εθνοφρουρά
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου ρόλου της, με ισχυρό κοινωνικό αντίκρισμα, είναι για ακόμη μια χρονιά συνοδοιπόρος με το Υπουργείο Άμυνας στην κοινή προσπάθεια εμπέδωσης της οδικής ασφάλειας. Αποτελεί άλλωστε καθήκον των μεγάλων επιχειρήσεων, να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και να συνδράμουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων. Μια τέτοια πρόκληση είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των εθνοφρουρών στις μετακινήσεις τους.

Με μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια !», σε εκδήλωση που διοργανώθηκε, στις 12 Ιουνίου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, το Υπουργείο Άμυνας και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, επιβράβευσαν με tablets δέκα εθνοφρουρούς που έκαναν εκτεταμένη χρήση του Σχεδίου Δωρεάν Διακίνησης με Λεωφορεία, από και προς τις Μονάδες τους. Μια συμβολική πράξη με σκοπό την παρότρυνση για χρήση του σχεδίου από περισσότερους εθνοφρουρούς.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υπουργός Άμυνας, κ. Βασίλης Πάλμας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CΥPRUS INSURANCE HOLDINGS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!