1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η DHD Insurance λανσάρει τη νέα της ιστοσελίδα για την Ταξιδιωτική...

Η DHD Insurance λανσάρει τη νέα της ιστοσελίδα για την Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Η DHD Insurance λανσάρει τη νέα της ιστοσελίδα για την Ταξιδιωτική Ασφάλιση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η DHD Travel Insurance ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες το λανσάρισμα της νέας της εξειδικευμένης ιστοσελίδας για την Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Η νέα αυτή ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ταξιδιωτικής ασφάλισης σε όλους όσους το χρειάζονται για να απολαμβάνουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες με ασφάλεια και ξεγνοιασιά!

Η DHD Travel Insurance μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της στον ασφαλιστικό κλάδο κατανοεί τη σημασία της ασφάλειας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Γι’ αυτό προσφέρει μια ευρεία γκάμα καλύψεων που περιλαμβάνουν:

  • Ακύρωση ταξιδιού
  • Ιατρική κάλυψη
  • Απώλεια αποσκευών
  • Προσωπικά ατυχήματα
  • Προσωπική ευθύνη

Η νέα ιστοσελίδα της DHD Travel Insurance διαθέτει ειδικές ενότητες που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών τύπων ταξιδιωτών καλύπτοντας έτσι ψηφιακούς νομάδες, επαγγελματίες ταξιδιώτες, ταξιδιωτικά πρακτορεία αλλά και πολλά περισσότερα!

Με πλούσια εμπειρία και άμεση εξυπηρέτηση η DHD Travel Insurance υπόσχεται απαράμιλλη υποστήριξη προς εσάς!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν προσφορά μέσω της SoEasy Travel Insurance με την υποστήριξη της DHD Insurance.

Η απλοποιημένη διαδικασία της νέας ιστοσελίδας καθιστά εύκολη την απόκτηση της αναγκαίας κάλυψης ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς. Με εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης η DHD είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της στον εκάστοτε πελάτη φροντίζοντας τις ταξιδιωτικές του ανάγκες!

Επισκεφθείτε τη νέα της ιστοσελίδα DHD Travel Insurance και καλό ταξίδι!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!